kop

WO-afgestudeerde Antilliaan is op zoek naar een baan in de bouwsector

Korte omschrijving: 
Projectontwikkeling, Gebiedsontwikkeling, Vastgoedmanagement & Vastgoedfinanciering

Als geboren Antiliaan is het idee om te wonen en werken op de Antillen altijd in mijn achterhoofd blijven spelen. Mijn werkervaring, interesse en hierbij aansluitende opleidingen liggen met name op het gebied van real estate-developement, -managment en -finance. Maar ook andere vakgebieden hebben mijn interesse. Door mijn afgeronde studies bouwkunde en technische bedrijfskunde ben ik breed opgeleid op zowel, commercieel, financieel als technisch vlak.

Wat een werkgever van mij kan verwachten is een gedreven persoon die zowel financieel, technisch als commercieel onderlegd is. Ik beschik over een groot doorzettingsvermogen wat onder andere blijkt uit het gelijktijdig doorlopen van twee opleidingen in combinatie met teamsport op hoog niveau. Daarnaast ben ik ambitieus, ondernemend en sociaal onderlegd.

Ik verwacht op grond van mijn opleiding en werkervaring binnen korte tijd vertrouwd te kunnen raken met de werkzaamheden van uw bedrijf en ben ervan overtuigd dat ik mij bij de u kan ontwikkelen tot een volwaardig specialist. Ik hoop dan ook dat u in deze brief aanleiding ziet mij uit te nodigen voor een gesprek. 

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

 

Reinout Huisman

Bijlage: Curriculum Vitae

 

 

Branche: 
Bouw / Installatie / Vastgoed
Functiegroep: 
Overige
Werk / Denkniveau: 
WO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Overige
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Zie CV
Datum van beschikbaarheid: 
22 september 2011