kop

Apothekersassistent

Fundashon Mariadal is een dynamische zorginstelling op Bonaire. In een Caribisch - Nederlandse omgeving leveren wij zorg- en dienstverlening op Europees - Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie. Onze  ruim 650 medewerkers leveren het overgrote deel van de medische zorg op het eiland.

Dit ga je doen

Ter versterking van ons dynamische team zijn wij (op zeer korte termijn) op zoek naar Apothekersassistenten voor onze apotheken. In de functie van Apothekersassistent draag je zorg voor het bewaken, controleren, verstrekken, distribueren van genees- en zelfzorgmiddelen. Je geeft op een klantgerichte manier voorlichting en advies bij de verstrekking van de medicatie en zorgt met je team voor een correcte bewaking van de voorraad van zowel de apotheken als de afdelingen binnen FM. Bijkomende overige activiteiten zijn het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het begeleiden/ inwerken van nieuwe collega’s en het actief meedenken in de ontwikkeling van de huidige procedures en protocollen.

Dit neem je mee

  • Je hebt een relevante opleiding apothekersassistent op MBO-4 niveau.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van mbepaalde tijd (in overleg).
  • Je kunt je gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk verwoorden bij het verstrekken van informatie aan patiënten, artsen en het verplegend/ verzorgend personeel.
  • Je bent cliëntgericht, hebt een goed beoordelingsvermogen, je kunt zelfstandig je werkzaamheden inrichten / organiseren en je kan effectief blijven presteren in stressvolle situaties.
  • Je bent flexibel en hebt een groot aanpassingsvermogen.
  • Integriteit en betrouwbaarheid zijn essentieel vanwege de omgang met medicijnen en inzage van gevoelige informatie.
  • Je beheerst de talen Nederland en Engels. Papiaments en Spaans zijn een pré.

Dit bieden we je

De functie van Apothekersassistent B is ingedeeld in Functiegroep 40 met een salaris van minimaal $ 2.544,- en maximaal $ 3.477,- bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek. Een pensioenregeling, een 13e maand, vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband.

Kom je van buiten Bonaire? Dan helpen we je met een tegemoetkoming in de verhuiskosten, de tickets voor jou en eventuele gezinsleden en huisvesting voor de eerste maanden. Naast deze verhuisregeling bieden we vanuit FM een gratis cursus Papiaments aan.

Meer informatie

Voor meer informatie over Fundashon Mariadal kan je onze website bezoeken: www.fundashonmariadal.com.

Solliciteren

Indien jij jezelf herkent in deze functie, solliciteer dan via deze knop "Solliciteren" . Vul alle gevraagde gegevens volledig in en voeg een CV en motivatiebrief toe.

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
26/04/2024
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Mariadal
Plaats: 
Bonaire