kop

Word lid van de fietsersbond, afdeling Bonaire.

 

 

Wij zetten ons in voor:

Veilige Infrastructuur: We streven naar veilige fietspaden om de wegen toegankelijk te maken voor fietsers en voetgangers, waardoor Bonaire een veiliger en vriendelijker eiland wordt.

Bewustwording: We creëren bewustwording over de voordelen van fietsen voor individuen en de gemeenschap. Door fietsen aan te moedigen, verminderen we niet alleen de CO2-uitstoot, maar bevorderen we ook de zelfstandigheid van de jeugd.

Samenwerking: We streven naar samenwerking met lokale overheden, scholen en bedrijven om gezamenlijk de infrastructuur te verbeteren en duurzame mobiliteit te bevorderen. We zitten aan tafel bij de landelijke overheid.

 

Laten we samen streven naar een Bonaire waar de fiets een symbool is van duurzaamheid, gezondheid en vrijheid. Sluit je aan en word lid van de Fietsersbond Bonaire voor een groener en veiliger eiland!

Lid worden kan hier: https://www.fietsersbond.nl/de-fietsersbond-op-bonaire/

 

Met vriendelijke groet,​​

 

Daan van der 

Burgh

Projectmedewerker en Vrijwilligerscoördinator

Landelijk Bureau
​Nicolaas Beetsstraat 2a, 3511 HE Utrecht 

M. +31657391862

 

W. www.fietsersbond.nl

De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel
​fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar,
​gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen!

 

 

 

 

 

Lid worden op Bonaire

 

De minimale jaarbijdrage is $33,- Je ontvangt een betaalverzoek per e-mail. De kosten voor de overschrijving naar Europees Nederland maken onderdeel van dit bedrag uit.

 

Het standaardtarief voor een Fietsersbond-lidmaatschap bedraagt $33. Als je een overboeking maakt van Bonaire naar Nederland, brengt de bank automatisch transactiekosten van $7,40 in rekening. Deze kosten worden standaard door de rekeninghouder in Bonaire gedragen. Echter, de Fietsersbond neemt graag deze transactiekosten op zich en wil ze niet doorberekenen aan de leden. Daarom vragen wij je vriendelijk om $25,60 over te maken voor je lidmaatschap. De transactiekosten zullen automatisch door de bank aan je overboeking worden toegevoegd. Je totale kosten komen dan op $33,- Je betaalt dus het lidmaatschapstarief, waarin de transactiekosten zijn opgenomen.