kop

Projectontwikkelaar / Projectleider

Graag wil ik mij aan u voorstellen als een gedreven en gemotiveerde bouwkundige met ruime ervaring in het bouwtoezicht, directievoering en projectontwikkeling.

Bij mijn laatste werkgever ben ik begonnen als opzichter nieuwbouw en de laatste jaren werkzaam geweest als projectontwikkelaar. Mijn voornaamste taken waren het ontwikkelen, voorbereiden en aanbestedingsgereed maken van bouwprojecten, het maken van calculaties en exploitatievoorstellen, het maken van haalbaarheidsonderzoeken en acquisitievoorstellen, opstellen projectdossiers, aanbesteden en uitvoeringsgereed maken van bouwplannen.

Ik heb ruime ervaring als opzichter en directievoerder op diverse klein-, en grootschalige bouwwerken, waaronder woningbouw, appartementen en zorgcomplexen. Als projectontwikkelaar heb ik meerdere projecten ontwikkeld en onderzocht en gaf functioneel leiding aan het ontwikkelteam van mijn projecten. Tevens voerde ik diverse haalbaarheidsstudies uit en maakte exploitatieberekeningen. Als projectmanager ben ik daadkrachtig, besluitvaardig, commercieel en reëel en communiceer makkelijk met elke discipline.

 

Branche: 
Bouw / Installatie / Vastgoed
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Datum van beschikbaarheid: 
13 december 2012