kop

Ambulance Verpleegkundige (SOSA) - Zomerperiode 2024

 

Fundashon Mariadal is niet zomaar een zorginstelling, maar een bruisende en dynamische zorginstelling op het prachtige Bonaire! In deze unieke mix van Caribische en Nederlandse invloeden, streven we naar niets minder dan topkwaliteit in zorg en service op Europees-Nederlands niveau. Met meer dan 650 toegewijde professionals bieden we een breed scala aan zorgdiensten, van klinisch tot poliklinisch, van ambulant tot aan zorg in de thuissituatie. Onze medewerkers zijn de ruggengraat van de medische zorg op het eiland, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team komen versterken! Ben jij klaar voor een uitdagende rol binnen de Spoedeisende hulp? Wij zijn voor de zomerperiode op zoek naar SEH of SOSA verpleegkundigen en willen graag jouw energie, enthousiasme en expertise verwelkomen in ons team!  

Dit ga je doen

De Spoedeisende Hulp (SEH) van Fundashon Mariadal  beschikt over vijf bedden voor zowel shock-room als reanimatiepatiënten. De afdeling heeft ook een gipskamer, een triagekamer en twee ambulances. Het team bestaande uit een teamleider, poortartsen,  verpleegkundigen en ambulancechauffeurs staat klaar om alle zorg te verlenen die binnen hun bereik ligt. De SEH geeft gemiddeld zorg aan ongeveer 20 patiënten per dag. Dat varieert van poliklinische patiënten tot Level 1 trauma patiënten. We werken zowel op de SEH als op de ambulances volgens de Nederlandse protocollen en LPA 8.1. Echter, onze zorg kent ook grenzen. In voorkomende gevallen plaatsen we patiënten zo spoedig mogelijk met de air ambulance over naar een ander ziekenhuis.

Je taken omvatten onder andere:

 • Het observeren, signaleren en rapporteren van de algehele toestand van de patiënt;
 • Het organiseren en coördineren van de werkzaamheden rondom de patiënt;
 • Het verrichten van alle overige voorkomende uitvoerende werkzaamheden.

Dit neem je mee

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot SEH of SOSA Verpleegkundige;
 • Je combineert brede kennis en ervaring met een flexibele werkhouding;
 • Je staat open voor de Caribische cultuur op een klein eiland;
 • Je bent beschikaar tussen juni en september 2024 voor een periode van minimaal 2 maanden;
 • Je stelt je ook in je vrije tijd professioneel op naar je cliënten / patiënten.

Dit bieden we je

In de functie van SEH of SOSA verpleegkundige ontvang je een salaris binnen Functiegroep 50, variërend van $3198 tot $4512 bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Naast je salaris krijg je aanvullende voordelen, zoals een pensioenregeling, een 13e maand, vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband. 

Als je van buiten Bonaire komt, bieden wij je een verhuisregeling. Dit omvat een tegemoetkoming in de verhuiskosten, tickets voor jou en eventueel je gezin en huisvesting voor de eerste twee maanden. Daarnaast biedt FM een gratis cursus Papiaments aan zodat je snel vertrouwd raakt met de lokale taal, en je kan aanspraak maken op een jaarlijks vitaliteitsbudget. 

En ook vragen wij je

 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG); 
 • Een medische keuring ten behoeve van toelating tot het pensioenfonds; 
 • Vaccinatiebewijs Hepatitis B en Titerbepaling;
 • MRSA kweek (indien je in het buitenland hebt gewerkt).

Meer informatie

Je kunt informatie opvragen via het portaal door een vraag te stellen aan het Recruitment team.

Solliciteren

Ben je klaar om een impact te maken en deel uit te maken van ons dynamische team? Wij kijken ernaar uit om van je te horen! Stuur je cv, motivatiebrief en relevante diploma's op via de knop "Solliciteren" .  

https://www.werkenbijfundashonmariadal.nl/vacaturebeschrijving/ambulance-verpleegkundige-sosa

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Wij streven ernaar om binnen 1 week na sluitingsdatum een terugkoppeling te geven. Een assessment of casus kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen en acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
18/06/2024
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Mariadal
Plaats: 
Bonaire