kop

Docent

Geachte heer/mevrouw,

De reden dat ik een open sollicitatie stuur  is dat er enige onduidelijkheid is over de formatie voor het nieuwe schooljaar op het OSG Sevenwolden te Heerenveen waar ik op het moment werkzaam ben en ik dus op zoek ben naar een nieuwe werkomgeving om mezelf enige zekerheid te verschaffen. De reden dat ik op Bonaire les wil gaan geven, is dat mij dat een enorme uitdaging en ervaring lijkt. Ik ben dol op Bonaire en dit leek me de uitgelezen kans om deze stap te maken.

Ik geef momenteel de vakken biologie en verzorging en welzijn in de bovenbouw LWOO/ B/K (0,88 fte) en ben ik mentor van een LWOO/ B/K klas.

Ik heb onderzoek gedaan naar actief leren waar het met name gaat om de ontwikkeling van de noodzakelijke kennis, de vaardigheden en de persoonlijke kwaliteiten van de leerling.

Met deze kennis heb ik voor de gehele methode biologie voor jou leerjaar 3 en 4 actieve werkvormen ontwikkeld voor BK/TL. Deze manier van leren is voor leerlingen zichtbaar motiverend en ervaren ze als positief.

Ik beschik over een hoge mate van inlevingsvermogen, mondelinge presentatie en organisatievermogen. Ik kan goed samenwerken, anticiperen en ben stressbestendig.  Eigenschappen die als docent onmisbaar zijn.

Ik zie uw antwoord graag tegemoet,

Vriendelijke groet,

Sandy Voetée

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
zie CV
Datum van beschikbaarheid: 
1 september 2014