kop

Daan Visser - Manager Finance- (Business) Controller

Korte omschrijving: 
Business controller met management ervaring.

Mijn beste competenties zijn efficiënt en resultaatgericht werken. Dit bereik ik door processen te versimpelen en simpel te houden. Zowel vanaf de afdeling de organisatie in als op de afdeling zelf met de betreffende verantwoordelijke medewerkers. Ik weet een goede balans te hanteren tussen benaderbaar zijn, maar wel duidelijk de leidinggevende te zijn. Merkbare veranderingen zijn dat mensen zich weer verantwoordelijk voelen voor hun taak, meedenken en initiatief tonen, minder ziek zijn omdat ze zich meer gewaardeerd voelen. Van mijn medewerkers krijg ik terug dat ik betrouwbaar ben, afspraken nakom, doelgericht ben en duidelijkheid schep. Voor mij is humor en de collega als mens hierbij erg belangrijk maar zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

 

Als business controller ben ik gewend om veel samen te werken met verschillende interne en externe contacten. Ik heb ervaring met inkooptrajecten op ICT, administratief en overige kostprijs inkopen (zoals bijvoorbeeld bio-tickets).

 

Het werken in verschillende branches levert een frisse blik op. De branche specifieke regels pik ik snel op en prikkelt mij op een positieve manier.

Werk / Denkniveau: 
WO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Overige
Full- of parttime: 
Parttime
Werkervaring: 
Ik heb meer dan 20 jaar werkervaring opgedaan in de accountancy en het bedrijfsleven. De helft van deze tijd heb ik als Business Controller (Manager Finance) gewerkt bij een groothandel in brandstoffen en smeermiddelen. Dit bedrijf had ook circa 15 tankstations. Mijn plek in de organisatie was onder de DGA, naast de commercieel directeur. Ik was eindverantwoordelijk voor de afdelingen Front Office, Inkoop en Logistiek, 11 bemande tankstations, Personeelszaken, Kwaliteit en Milieu, Automatisering en de Financiële Administratie. Dagelijkse leiding over 19 FTE (indirect 75 FTE).
Datum van beschikbaarheid: 
1 september 2021