kop

CV Marit Bamboe

Korte omschrijving: 
Leerkracht VMBO met LWOO (zorg), leerkracht basisonderwijs, dansdocent, choreograaf, leidinggevende

The roots of education are bitter, but the fruit is sweet. -Aristotle-
Het is aan ons om het minder bitter te maken. -Marit Bamboe-

Afgelopen twee jaar ben ik werkzaam geweest als vakleerkracht wiskunde, rekenen, drama en praktijkvakken zoals Horeca op VMBO de Rotonde in Breda. Ik ben ook Mentor geweest van 16 zorgvraag leerlingen en dat is een geweldige ervaring geweest. Daarnaast ben ik op het Scala (VMBO) afgelopen jaar als reken juf begonnen.

Ik heb als vak(dans)docent veelal ervaring met het leren op verschillende niveaus te noemen de BBl, KBL en de theoretische leerweg. Naast het vakdocent (dans) en mentorschap heb ik in mijn loopbaan veelal stagiaires begeleidt vanuit het MBO. Het maken van stappen in hun persoonlijke ontwikkeling als stagiaire en/of student daar heb ik als docent in bijgedragen.

Tijdens mijn basisschool en voortgezet onderwijs stages en invalwerk heb ik veel ervaring opgedaan met het maken en toepassen van vak- didactische en pedagogische handelingsplannen, het werken met coöperatieve werkvormen, het toepassen van differentiëren op niveau van de individuele leerling. Het toepassen van dans en theater bij de verschillende vakgebieden. 

Ik heb de opleiding PABO gedaan en daarvoor heb ik op het CIOS een (moderne theater) dansopleiding gedaan. Ik heb mijn diploma in augustus 2013 behaald.

De kernwoorden die ik toepasselijk vind bij een vakdocent/leerkracht/dansdocent zijn, vooruitstrevend, georganiseerd, creatief, scherpzinnig, samenwerkend en praktisch. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het belang van het kind voorop staat en het zich kan ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en structurele omgeving. 

Ik ben tevens bereid er voor te verhuizen en deze buitenland ervaring aan te gaan. (Heel graag zelfs)

Ik zou mijn motivatie graag willen toelichten in een “persoonlijk Skipe gesprek”. Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet

Vriendelijke groet, Marit Bamboe

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Full- of parttime: 
Fulltime
Datum van beschikbaarheid: 
1 augustus 2014