kop

Administratief/secretarieel met kennis van de bouwwereld

Korte omschrijving: 
administratieve duizendpoot

Ik ben een gezellige harde werker, die weet waar problemen omgezet kunnen worden naar uitdagingen. Door mijn werkervaringen heen heb ik veel geleerd. Het omgaan met mensen is mij niet onbekend en gaat mij goed af. Ook het managen van een afdeling, welke ik in mijn laatste functie heb uitgevoerd, is mij altijd goed bevallen. Hierin was ik dagelijks verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en afhandelen van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor 8 storingsmonteurs. Ook het inspringen op dagelijks gewijzigde planningen waren dagelijks een enorme uitdaging waarin ik goed op kan inspringen. Ik ben stressbestendig en zal zeker een aanvulling voor uw organisatie kunnen zijn. Ik ben leergierig en wil graag altijd mijn kennis verbreden. Zo ook mijn talenkennis, behalve Engels en Duits ben ik druk bezig om het Papiaments onder de knie te krijgen.

Tevens is de bouwwereld mij niet onbekend. Ik heb in mijn laatste twee functies hier dagelijks mee te maken gehad ondanks de diversiteit van deze werkzaamheden, heb je vaak met andere aannemers te maken om werkzaamheden uit te kunnen voeren, en af te handelen. En ik kom uit een familie met alleen maar bouwvakkers, veel werkzaamheden zijn me dan ook met de paplepel ingegoten.

 

Branche: 
Bouw / Installatie / Vastgoed
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Overige
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
2015 - Voordeelmarkt Warehouse B.V. te Bonaire Medewerker Verkoop klaar 2008-2015 Bevico BV te Barendrecht Werkvoorbereider / planner mechanische ventilatie 2005-2008 Proplan BV / Patrimonium Woning Stichting te Rotterdam Secretaresse / financieel assistent departement VVE Beheer 2003-2005 Medizorg De Meern Administratief medewerkster afdeling debiteurenbeheer 1992-2003 CMS Derks Star Busmann Advocaten en Notariaat te Utrecht Financieel medewerkster 1991-1992 City Desk te Utrecht Administratief medewerkster 1990-1991 Thuiszorg Utrecht Medewerkster thuiszorg 1986-1990 Jaarbeurs Utrecht Medewerkster algemene dienst
Datum van beschikbaarheid: 
20 juli 2015