kop

WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider ben je met je team verantwoordelijk voor de voorbereiding, ondersteuning en coördinatie van projecten in de woningbouw. Je bent een enthousiaste teamspeler, die goed kan organiseren en plannen. Je hebt oog voor verbeteringen en weet deze vorm te geven. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze werkvoorbereider.                                      

 

Wil jij samen met jouw teamleden onze vastgoedambities omzetten in daden?

Dan zoeken wij jou!

 

(ALL AROUND) WERKVOORBEREIDER (M/V)

 

De afdeling Vastgoed bestaat uit 4 werknemers en staat voor de uitdaging om ons bezit te onderhouden, verduurzamen, verder te ontwikkelen en uit te breiden. De vraag naar sociale huurwoningen is groot en FCB speelt een prominente rol hierin. In het realiseren van de portefeuillestrategie ligt de focus in de bestaande voorraad op het renoveren en verduurzamen van het bezit. De nieuwbouwopgave kenmerkt zich voornamelijk als een uitbreidingsopgave.

 

Jouw profiel

 

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, richting bouwkunde.
  • Je hebt minimaal vijf (5) jaar ervaring in (soort)gelijke functie.
  • Beheersing van het Papiaments in woord en geschrift is een pre.
  • Je bent in staat resultaatgericht, enthousiast en met een flinke dosis doorzettingsvermogen te werken.

 

 

Ons aanbod

Een uitdagende functie in een groeiende organisatie. Goede secundaire voorwaarden conform de geldende CAO en een salaris, afhankelijk van opleiding en (werk)ervaring (min. US$1.981,- en max. US$ 3.466, - bruto). Volop training- en opleidingsmogelijkheden en ruimte voor eigen ontwikkeling. Werken binnen een hecht team in een woningstichting die nieuwe ontwikkelingen tegemoet gaat. De mogelijkheid om bij goed functioneren na een (1) jaar in vaste dienst te treden. Het betreft een fulltime functie (40 uren).

 

Over Fundashon Cas Bonairiano (FCB)

Fundashon Cas Bonairiano (FCB) is een actieve woningstichting met 15 medewerkers en circa 500 woningen, gevestigd te Bonaire, Caribisch Nederland.

We zijn een professionele organisatie met een informele werksfeer en betrokken collega’s. FCB biedt betaalbare en kwalitatief goede (sociale) huur- en koopwoningen aan inwoners van Bonaire die zelf niet in hun woonruimte kunnen voorzien, vnl. inwoners met een laag- en middeninkomen en bijzondere doelgroepen. De komende 7 jaar zal FCB volop gaan investeren in de maatschappij met uitbreiding van het woningbestand met 500 sociale huurwoningen, naast investeren in het bestaand bezit en diverse projecten.

 

Contact

Voor meer informatie of de volledige functieomschrijving kun je naar fcb@fcbinfo.org mailen.

Bij interesse, stuur dan vóór 1 augustus 2019 een sollicitatiebrief met een heldere motivatie en CV naar fcb@fcbinfo.org.

Uiteraard behandelen wij alle reacties vertrouwelijk. Een assessment kan deel uit maken van de procedure. Dit geldt ook voor verificatie, na toestemming van de eindkandidaten, van het arbeids- en opleidingsverleden.

Branche: 
Bouw / Installatie / Vastgoed
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
08/07/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Cas Bonairiano
Plaats: 
Bonaire
E-mail: