kop

Voorman uitvoering

De directie Ruimte en Ontwikkeling (R&O) is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van de openbare ruimte en economische ontwikkeling voor Bonaire.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afdeling Beheer Openbare Ruimte. De werkzaamheden binnen deze afdeling bestaan uit:

Het uitvoeren en onderhouden van de openbare ruimte, het verrichten van herstelwerkzaamheden, geven van voorlichting aan burgers m.b.t. landbouw, veeteelt en visserij. De afdeling is vergelijkbaar maar een gemeentewerken bij een Nederlandse gemeenten.

 

Wat ga je doen?

Als Voorman Uitvoering ben je belast met de coördinatie en uitvoering van opgedragen werkorders en projecten. Je bent aanspreekpunt voor de onder jouw vallende medewerkers. Je draagt zorg voor een correcte en tijdige uitvoering van de opgedragen projecten. Je fungeert als informant bij het functioneren en de beoordeling van je medewerkers.

De medewerkers beschikken allemaal over een technische achtergrond, bijvoorbeeld elektricien, timmerman, metselaar, lasser, loodgieter etc.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je beschikt over bij voorkeur een relevante voltooide opleiding Bouwkunde op LBO -3 niveau en hebt minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

Je bent betrouwbaar, klantgericht, een teamplayer, gestructureerd, dienstverlenend en resultaatgericht. In deze functie is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands, Engels en Papiamento een pre.

 

Het salaris is vooralsnog vastgesteld op minimaal (aanloopschaal 4) $1.412,- en maximaal (functieschaal 5) $ 2.254,- .

 

GEÏNTERESSEERD?

U kunt uw sollicitatie vergezeld van een c.v. vóór 15 maart 2019 richten aan het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw Sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Voor nadere informatie over deze functie en/of een het uitgebreide functieprofiel kunt u contact opnemen met de heer G. van Elshuis vioa 7175330 tst. 2124

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Productie
Werk / Denkniveau: 
LBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
27/02/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN