kop

Verpleegkundige Thuiszorg


Fundashon Mariadal is een dynamische zorginstelling op Bonaire. In een Caribisch - Nederlandse omgeving leveren wij zorg- en dienstverlening op Europees - Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie. Onze ruim 650 medewerkers leveren het overgrote deel van de medische zorg op het eiland.  

 

Wij zijn op zeer korte termijn op zoek naar een:

Thuiszorg verpleegkundige

 

Dit ga je doen

Ter versterking van ons team zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een verpleegkundige voor de afdeling Thuiszorg (Wijk & Gezinszorg). In de functie van verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten conform het zorgplan. In samenwerking met je collega’s stel je het zorgplan op en organiseer/ plan je de dagelijkse zorg rondom toegewezen cliënten.

Hierbij is het essentieel dat je zorgt voor een correcte rapportage in het zorgdossier en juiste informatieoverdracht naar collega’s, medewerkers en familieleden. Naast de verpleegtechnische handelingen en ondersteuning die je biedt bij ADL activiteiten besteed je ook aandacht aan het psychische en sociale aspect. Veranderingen in de cliëntsitutie signaleer en rapporteer je tijdig en bij complexe verpleegkundige/ acute situaties weet je snel te handelen en schakel je indien nodig een dienstdoende verpleegkundige, arts of andere discipline in.

Dit neem je mee:

  • Je hebt een diploma verpleegkundige op HBO-V/ MBO 4 niveau.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je kan gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk informatie verstrekken aan; cliënten, hun familie en medewerkers.
  • Je werkt conform protocollen.
  • Je bent betrouwbaar, geduldig en je hebt een goed inlevingsvermogen.
  • Je kan goed systematisch en gestructureerd werken en signaleert/ rapporteert tijdig veranderingen in de cliëntsituatie.
  • Je beheerst de talen Nederlands en Papiaments. Spaans en Engels is een pré.

 

Wat bieden wij?

De functie van Verpleegkundige is ingedeeld in Functiegroep 40 met een salaris van minimaal
$ 2.374,00,- en maximaal $ 3.211,- bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek. Een pensioenregeling, een 13e maand, vakantiegeld en 20 vakantiedagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Sharleen Kraaijveld via Email: sollicitaties@fundashonmariadal.org

Als je je herkent in deze functie en je bent enthousiast, dan nodigen we je uit om je sollicitatiebrief en c.v. met kopieën van diploma’s vóór 21 januari 2022 te uploaden via www.werkenbijfundashonmariadal.nl

 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
24/12/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Fundashon Mariadal
Plaats: 
Bonaire