kop

Trainee Programma Bonaire

Arts

NIEUW in 2017.

De stichting Ban Boneiru Bèk ziet de (young) professionals als een belangrijke doelgroep, die direct effect kan hebben op de groei van de economie van Bonaire. 

De doelgroep bestaat uit hoogopgeleiden (WO en HBO) die na hun studie in Nederland een aantal jaren ervaring hebben opgedaan Deze (young) professionals kunnen zich binnenkort aanmelden voor een traineeprogramma. 

 

 


Afgestudeerde Caribische Nederlanders 

Heb je al enige jaren buiten Bonaire ervaring opgedaan en zie je op Bonaire mogelijkheden in jouw vakgebied, stuur dan je sollicitatie met CV naar info@banboneirubek.com

 

 

 

De Young professionals zullen een belangrijke versterking geven in het midden- en hoger kader en daardoor verwacht Ban Boneiru Bèk dat in de toekomst Bonaire naar een kwalitatief hoger niveau getild wordt. Traineeprogramma wordt in 2017 aangeboden op Bonaire.

 

 

 

 

Vakmensen

Als je al enige jaren gewerkt hebt buiten Bonaire en een goede vakman/ vrouw bent, dan zijn er nu al kansen op Bonaire. In veel sectoren op het eiland zijn goede vakmensen nodig. Via de vacaturebank op de website zijn de vacatures te zien.

 

 

 

 

Wat zoekt Bonaire? Werknemers die bijvoorkeur ook Papiamentu spreken en de Bonaireaanse Cultuur kennen, zoals:

  • ICT-  (IP) technici
  • Leerkrachten
  • HR medewerkers
  • Maatschappelijkwerkers
  • Verpleegkundigen
  • Beleidsmedewerkers
  • Artsen

Werkleertraject

  1. Data analist in Bonaire (MBO niveau)

Per september 2017 zijn wij op zoek naar Bonairiaanse kandidaten die de ambitie hebben om de beste te worden in de wereld van data-analyse. Je gaat aan de slag als trainee bij de Belastingdienst Caribisch Nederland (B/CN) op het mooie Bonaire, waarbij je een 2-jarige opleiding tot data analist en/of informatieanalist krijgt aangeboden. Als data analist houd je je voornamelijk bezig met het verzamelen en controleren van gegevens om deze daarna weer te kunnen verwerken tot informatie. Vervolgens wordt ook deze informatie geanalyseerd en geconverteerd tot kennis. Gedurende dit werkleertraject zal je de belangrijkste facetten van het vak doorlopen om tot een volwaardig starter in data analist opgeleid te worden.

Omdat het om een werkleertraject gaat, krijg je een betrekking voor de duur van het project. Bij goed functioneren heb je na twee jaar kans op een vast dienstverband bij B/CN met standplaats Bonaire. Hiervoor zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De overige kandidaten kunnen mogelijk hun carrière voortzetten bij andere overheidsorganisaties.

Ben jij een “Yiu di Boneiru”, zit je in afrondingfase van jouw studie of heb je deze al afgerond en klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken, lees dan vooral verder!

Lees verder

Aanmeliding VÓÓR 1 juli 2017

Voor meer informatie kunt u zich melden bij Hans Evers, hans@banboneirubek.com