kop

Technisch Onderwijsassistent

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

 

Technisch Onderwijsassistent

(1 fte)voor het Liseo Boneriano

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de vakdocent natuurkunde, scheikunde, biologie en techniek en zorgt gezamenlijk voor interessante en uitdagende lessen. Jij bent op de hoogte van het lesprogramma bovenbouw mavo, havo en vwo voor deze vakken. Ook heb je ervaring met technische vaardigheden en machinegebruik bij de lessen techniek. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen met behulp van praktijkvoorbeelden. Samen met collega's creëer je een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team. Je wordt zowel in de mavo, havo als het vwo ingezet.

Wat vragen wij van je?

Je bent in bezit van een opleiding middelbaar laboratorium onderwijs (MLO), MBO toegepaste biologie of vergelijkbaar. Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring op een school voor mavo, havo en vwo. Je hebt affiniteit met de leerlingen en bent in staat pedagogisch en didactisch jouw steentje bij te dragen. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als TOA word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 8 met een max. van 3128 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 15 september 2021. Op deze pagina

Https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/technisch-onderwijsassistent-liseo-boneriano 

vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol,  Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com.

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
07/09/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
mw. B. Sol
Functie contactpersoon: 
Unit-Directeur van Liseo Boneriano