kop

Technisch medewerker

De afdeling Beheer Openbare Ruimte van de directie Ruimte en Ontwikkeling is voornamelijk belast met het onderhoud van gebouwen, openbaar groen en in beperkte mate de infrastructuur. De medewerkers binnen deze afdeling zijn daardoor veelvuldig werkzaam in de buitenruimte.

De technisch medewerker legt zich toe op het onderhouden van het openbaar groen: plantsoenen, terreinen bij LVV als de gewassen die daar worden geteeld, al dan niet voor de verkoop.

Technisch medewerker

Tijdelijk (1 jaar) 36 uur p/w

 

Als Technisch medewerker ga je het openbaar groen en de plantsoenen van het openbaar lichaam Bonaire onderhouden. Je verzorgt daarbij planten en gewassen en helpt bij het in gereedheid brengen van terreinen voor het verbouwen van gewassen.

Je bent op zijn minst in het bezit van een diploma LBO en hebt ervaring en affiniteit met landbouw, veeteelt en visserij. Gezien de uitdagingen waar de afdeling voor staat geven wij de voorkeur aan kandidaten met een achtergrond op het gebied van elektrotechniek, loodgieterij en of bouw.

Je belangrijkste vaardigheden zijn daarnaast: samenwerkingsgericht, zelfstandig, vakman, initiatiefrijk, stiptheid en resultaatgericht.  

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring minimaal $1.200,- (schaal 3) en maximaal $1.937,- (schaal 4) bruto per maand. Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een volledige maandsalaris vakantiegeld en 13e maand, bashi-premie en studiefaciliteiten.

Voor verdere informatie en inlichtingen over deze functie kan je contact opnemen met dhr. Maurice Adriaens (t+599 7176734) of de personeelsadviseur,  Gamily Manuela (+599 715 5330 tst.2113).

De brievenselectie zal plaats vinden in de week van 30 mei en eventuele gesprekken in de week van 6 juni 2022. Het kunnen overleggen van een VOG is een vereiste.

Je sollicitatie kan je vóór 30 mei 2022 richten aan de directeur Ruimte & Ontwikkeling dhr. Ing. Marlon R. Martina, MBA. P/a. Afdeling P&O, Kaya Aruba 1, Kralendijk.

Je sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per mail via solliciteren@bonairegov.com.

Een uitgebreide functieomschrijving  kan je vinden op onze website www.bonairegov.com.

Branche: 
Overheid
Werk / Denkniveau: 
LBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
20/05/2022
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Directie Ruimte en Ontwikkeling
Plaats: 
Bonaire