kop

Teamleider

SGB is voor het MBO op zoek naar een enthousiaste

Teamleider

met lesgevende taken die zo spoedig mogelijk ons team komt versterken!

(0,8-1 fte)

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) verzorgt opleidingen voor 1600 leerlingen in de units MBO, Liseo, VMBO en SLP. Het MBO heeft 400 studenten en biedt BOL/BBL-opleidingen voor niveau 2 – 4. Het opleidingsaanbod omvat de sectoren: Zorg & Welzijn, Media, Sport & Bewegen, Horeca & Toerisme, Zakelijke Dienstverlening en Bouw & Techniek (www.mbobonaire.com).

Wij zoeken een enthousiaste teamleider die zich in wil zetten om de ambitie van het MBO vorm te geven om   kwalitatief goed en praktijkgericht onderwijs aan te bieden dat aansluit bij de behoefte van het bedrijfsleven.

De diversiteit in het opleidingsaanbod, de onderwijsontwikkelingen op het gebied van doorlopende leerlijnen VMBO-MBO, de toenemende vraag naar opleidingen vanuit het bedrijfsleven en de implementatie van nieuwe kwalificatiedossiers vraagt om een versterking van  het managementteam van het MBO.

Wat ga je doen?

Je vormt samen met twee teamleiders en de Unit-directeur de schoolleiding. Je geeft  leiding aan een aantal opleidingsteams. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de directeur en levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het schoolbeleid. Je vertaalt dit in samenwerking met jouw teams naar interessante en uitdagende onderwijsprogramma’s die goed aansluiten bij de behoefte van de student en het  beroepenveld.

Je bent met jouw teams verantwoordelijk voor het gehele studietraject van de student van intake tot diplomering. Je initieert en  begeleidt onderwijskundige vernieuwingen en bevordert en bewaakt het gewenste pedagogisch-didactische klimaat.  Je doet lesobservaties voert functioneringsgesprekken en coacht docenten. Je bent voorzitter van de teamexamencommissie en stuurt studenten coördinatoren en BPV-coördinatoren aan.

Hoe ziet de baan eruit?

Naast de rol als teamleider, vragen wij jou een aantal lessen in je eigen vakgebied te verzorgen en/of onderwijskundige projecten aan te sturen.

Kortom we zoeken een breed inzetbare betrokken en bevlogen teamleider die zijn of haar team verder kan ontwikkelen en dat doet op een energie gevende wijze!

Wat vragen wij van je?

Je hebt ruime ervaring in het (middelbaar beroeps) onderwijs, beschikt over (bij voorkeur) bewezen leiderschapskwaliteiten en werkt vanuit een heldere onderwijskundige visie.

Je hebt HBO + werk en denkniveau en beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid of een Pedagogisch getuigschrift.

We zijn op zoek naar iemand die docenten inspireert tot het bieden van boeiend en praktijkgericht middelbaar beroepsonderwijs. Een teamleider die een duidelijke visie heeft op het leren van studenten en op open, inspirerende en coachende wijze leiding geeft. Een betrokken collega die duidelijk, doortastend en resultaatgericht is .

Je verdiept je in de ontwikkelingen van het beroepenveld op Bonaire en onderhoudt contacten. Je bent goed op de hoogte van de onderwijskundige ontwikkelingen in het MBO onderwijs in Nederland.

Wat bieden wij?

Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LD met een max. van 5056 USD) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een aanstelling voor 1 jaar op deze functie. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk 5 februari as.  Door op de beneden vermelde link te drukken  (of te kopiëren in uw adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. Liset de Keijzer , Unit Directeur  van MBO:

Tel +599-7178120 extensie toestel 184 of: Liset.de.keijzer@sgbonaire.com

Reacties vanuit omringende (ei)landen en Europees Nederland worden gewaardeerd en in de procedure meegenomen. De instructietaal is Nederlands. De Scholengemeenschap Bonaire werkt vanuit het Nederlandse onderwijssysteem en hanteert bijvoorbeeld de Wet Beroepen in het Onderwijs. Wil je een stap maken in jouw loopbaan en een uitdaging aangaan op Bonaire schroom dan niet om te reageren!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
24/01/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN