kop

Succesvolle EmigratieBeurs 2020 en nieuwe datum in 2021

--------volgende EmigratieBeurs is op 13 en 14 februari 2021 - Expo Houten-------

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de EmigratieBeurs. We kijken terug op een succesvolle 24e editie met ruim 11.000 bezoekers, 200 exposanten, veel interesse voor het Gastland Dutch Caribbean en veel positieve reacties van bezoekers en exposanten. De thema’s “Healthcare Jobs Abroad”, “Cross Border”, “Emigration Express to Sweden” en “Droomplek te Koop” trokken duizenden bezoekers op zoek naar een carrière in het buitenland. Wellicht heeft u uw droomplek of baan in het buitenland gevonden. Mocht u nog niet zo ver zijn, de volgende EmigratieBeurs is op 13 en 14 februari 2021 - Expo Houten. U bent van harte welkom op deze 25e jubileum editie. We houden u op de hoogte!

 

 

 

 

De foto’s van de beurs zijn terug te vinden op onze website.

BanBoneiruBek:     Presentatie op de EmigratieBeurs

 

NIEUWS uit Bonaire: Algen Park Bonaire

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Arts

De stichting Ban Boneiru Bèk ziet naast de vakmensen met een beroepsonderwijs genoten op Bonaire, de (young) professionals als een belangrijke doelgroep, die direct effect kan hebben op de groei van de economie van Bonaire. 

De doelgroep bestaat uit hoogopgeleiden (WO en HBO) die na hun studie in Nederland een aantal jaren ervaring hebben opgedaan Deze (young) professionals kunnen zich aanmelden voor een traineeprogramma. 

Afgestudeerde Caribische Nederlanders 

Heb je al enige jaren buiten Bonaire ervaring opgedaan en zie je op Bonaire mogelijkheden in jouw vakgebied, solliciteer dan op de vacatures op deze website.

 

De Young professionals zullen een belangrijke versterking geven in het midden- en hoger kader en daardoor verwacht Ban Boneiru Bèk dat in de toekomst Bonaire naar een kwalitatief hoger niveau getild wordt. 

 

Vakmensen

Als je al enige jaren gewerkt hebt buiten Bonaire en een goede vakman/ vrouw bent, dan zijn er nu al kansen op Bonaire. In veel sectoren op het eiland zijn goede vakmensen nodig. Via de vacaturebank op de website zijn de vacatures te zien.