kop

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Mental Health Caribbean (MHC) verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Op Bonaire zijn we voor het fact-team op zoek naar een enthousiaste en bevlogen collega in de functie van:

 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

(32 tot 36 uur per week. Standplaats: Bonaire)

Functie: Wat ga je doen?

-       Je verricht screeningen bij aangemelde cliënten, verricht sociaal-psychiatrische diagnostiek en doet op basis hiervan behandelvoorstellen.

-       Je voert o.b.v. het vastgestelde behandelplan zowel individueel als in groepsverband gedragsbeïnvloedende interventies en behandelingen/begeleidingen uit. De samenhang en ontwikkeling tussen somatische, psychische en sociale aspecten verlies je daarbij vanzelfsprekend niet uit het oog.

-       Je verricht zo nodig verpleegtechnische handelingen.

-       Je beoordeelt en intervenieert bij crisissen van cliënten en bemiddelt zo nodig voor behandeling naar interne of externe deskundigen. In dit kader neem je tevens deel aan de bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden.

-       Voor bepaalde cliënten treed je op als coördinerend behandelaar en coördineer je in dit kader de zorg voor de cliënt en het cliëntsysteem. Daarnaast behartig je diens belangen en bied je continuïteit van zorg. Dit doe je in samenwerking met andere disciplines, zowel binnen als buiten de eigen organisatie.

-       Je signaleert ontwikkelingen in het middelengebruik van de doelgroep, risicovolle gezondheidssituaties, overlastsituaties en wijzigingen in het bewegingspatronen van de cliënten en rapporteert hierover naar betrokken instanties. Daar waar nodig neem je tijdig acties om overlast gevende situaties te verminderen of te voorkomen.

Functie: Wat vragen wij van jou?

-       Je beschikt over een relevante afgeronde verpleegkundige opleiding aangevuld met een post-HBO SPV-opleiding.

-       Je bent in het bezit van een BIG-registratie.

-       Je beschikt over goede kennis op het gebied van verslavingszorg en psychiatrie.

-       Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

-       Je hebt kennis van de methodieken ter herkenning van een crisis en het plegen van crisisinterventies.

-       Je spreekt Papiamentu en Nederlands. Het spreken van Engels en/of Spaans is een pré.

-       Je hebt een flexibele werkhouding.

Organisatie: Waar ga je aan de slag?

MHC ontwikkelt zich steeds meer naar een allround GGZ-instelling. We werken vooral ambulant in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten. De aard van de problematiek kan variëren van licht enkelvoudig tot zwaar en complex. Naast onze ambulante manier van werken, passen we maatwerk toe en stellen we onze cliënt centraal. En om dit te bewerkstelligen werken onze medewerkers met creativiteit, passie en doorzettingsvermogen.

 

Fact-team

Het fact-team biedt intensieve behandeling of langdurige zorg wanneer bij volwassen cliënten sprake is van psychische of psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblemen. In het fact-team werken verschillende hulpverleners samen multidisciplinaire aanpak.

Organisatie: Wat bieden wij?

De inschaling van de Sociaal psychiatrisch verpleegkundige is op basis van kennis en ervaring op FWG 55 minimaal $ 3.331,- en maximaal $ 4.738,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). Het gaat om een aanstelling van 32 tot 36 uur per week voor de duur van een jaar waarbij een vaste aanstelling op termijn tot de mogelijkheden kan behoren.

Verder bieden we een dynamische werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo draagt MHC ruim bij aan je pensioenopbouw en wordt er tegemoet gekomen in de eventuele verhuis- / emigratiekosten.

Kom je ons team versterken?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór dinsdag 28 juli 2020 naar secretariaat@mentalhealthcaribbean.com.  

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Signalda Domacassé, Teamleider Fact op +599 796 1021 of signalda.domacasse@mentalhealthcaribbean.com.

Bij gelijke geschiktheid genieten kandidaten uit het Caribisch Gebied of kandidaten die hun wortels hebben in het Caribisch Gebied de voorkeur.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we met regelmaat op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
09/07/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Mental Health Caribbean
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
Signalda Domacassé