Secretarieel administratief medewerker

STICHTING RECLASSERING CARIBISCH NEDERLAND ROEPT SOLLICITANTEN OP VOOR DE FUNCTIE VAN  

 

Secretarieel administratief medewerker (M/V)

 

 

Stichting Reclassering Caribisch Nederland is op zoek naar een ervaren secretarieel administratief medewerker (m/v) om het bestaande team te versterken. Het team bestaat momenteel uit verschillende reclasseringswerkers, een directiesecretaresse, een administratieve kracht, een werkbegeleider en een directeur. De werkzaamheden voor Bonaire, Saba en Sint Eustatius vinden plaats vanaf Bonaire.

 

Ben jij de enthousiaste, dynamische en ervaren secretarieel administratief medewerker die bereid en in staat is de werkzaamheden uit te oefenen in een boeiend werkveld? Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een jaar, waarbij uitzicht is op een verlenging. Afhankelijk van de subsidietoekenning is er een mogelijkheid op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

Organisatie

Stichting Reclassering Caribisch Nederland (SRCN) is een zelfstandige stichting die deel uitmaakt van de justitiële keten en volledig wordt gesubsidieerd door het Ministerie van Justitie & Veiligheid Nederland. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, vergelijkbaar met de rijksambtenaren.

 

Werkzaamheden bestaan oa uit

  • Receptie en telefoonafhandeling
  • Post -en archief afhandeling
  • Administratieve verwerking van rapportages
  • Notuleren van teamvergaderingen
  • Regelen dienstreizen
  • Back-up voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden

 

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde administratieve MBO 3 opleiding aangevuld met kennis, minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit ten aanzien van het werken in een justitieel kader.

Verder beschik je over een goed inzicht in en een sterk gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen op de eilanden. Je beschikt over een grote mate van flexibiliteit en bent stressbestendig. Je bent betrouwbaar, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 

Tot slot beschik je over uitstekende uitdrukkingsvaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Papiaments, Engels, Spaans en Nederlands.

 

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is vereist.

 

Wij bieden een zeer uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Het salaris is conform functiewaardering schaal 6, met de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het arbeidsvoorwaardelijk reglement van de SRCN. Het maximale salaris bedraagt $2.338,00 - bruto- op fulltime basis.

 

Sollicitanten voor bovenvermelde functie worden verzocht om hun schriftelijke sollicitatie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 3 juni 2018 te richten aan:

Stichting Reclassering Caribisch Nederland

t.a.v. Dhr.  E.C.P. Sinke

Postbus 777

Kralendijk, Bonaire

E-mail e.sinke@reclassering-cn.com

 

 

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met het kantoor van de SRCN , tel. +599 717 3288 en vragen naar de heer. E.C.P. Sinke, directeur.

 

Bij gelijke geschiktheid hebben kandidaten van Caribisch Nederlandse afkomst de voorkeur.

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vereiste talenkennis: 
Spaans
Vacature gaat in per : 
14/05/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
STICHTING RECLASSERING CN
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland
Contactpersoon: 
Dhr. E.C.P. Sinke