kop

Online Study Fair Caribbean was een groot succes

   Persbericht - Press release - Kommunikado di Prensa

Studie & Beroepenmarkt 2.0 in de Dutch Caribbean

Door alle onzekerheden omtrent Coronapandemie is de Study & Career Event op Bonaire van november 2020 NIET doorgegaan. De Study & Career Event Bonaire wordt voorlopig verplaatst naar maart 2021. 

De stichting BanBoneiruBek heeft de aankomende studenten (VWO-HAVO-MBO) van de Caribische eilanden in het koninkrijk der Nederlanden toch in november 2020 de mogelijkheid gegeven om een juiste keuze te kunnen maken en heeft samen met de andere eilanden een platform www.studychoicecaribbean.com gemaakt voor een livestream met de onderwijsinstellingen, Universiteiten, Colleges en Hogescholen.

Op dit platform hebben op 9 en 11 november meer dan 50 onderwijsinstellingen uit de Cariben, USA, Canada en Nederland een presentatie gegeven aan de studenten. De 400 studenten van Aruba, Bonaire, Curacao, Sint Maarten, Saba en Statia hadden zich klassikaal en afzondelijk aangemeld voor een livestream presentatie en kregen antwoorden op de door hen gestelde vragen.

De gegeven presentaties kunnen teruggekeken worden tot 1 juni 2021. De studenten kunnen dan ook samen met hun ouders alles nog eens terugkijken.

De nieuwe website www.studychoicecaribbean.com was voor alle eilanden gratis beschikbaar zijn. Wij danken de organisatie voor dit geweldige initiatief. Het bestuur van BanBoneiruBek overweegt om van dit platform jaarlijks gebruik te maken.

Nieuw!

Op maandag 8 maart 2021 en woensdag 10 maart zal de organisatie voor leerlingen in het beroepsonderwijs een soort gelijk actie publiceren van de MBO opleidingen. Deze opleidingen zullen een focus hebben op de onderwijsinstellingen op de Caribische eilanden. 

   

   

 

                     www.studychoicecaribbean.com

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------