kop

Onderwijsassistent Senior

 

 

Expertisecenter Onderwijs Zorg (EOZ) is op zoek naar een:

 

Onderwijsassistent Senior

 

EOZ Bonaire biedt ondersteuning en begeleiding aan leerlingen die door leer-, sociaal- emotionele en/ of gedragsproblemen vast dreigen te lopen op school. Bij EOZ zijn diverse specialisten en deskundigen werkzaam in een multidisciplinair team. Momenteel zoekt EOZ een onderwijsassistent om te ondersteunen binnen het onderwijs die geboden wordt aan een specifieke groep zorg kinderen.

 

Werkzaamheden:

Als onderwijsassistent verleent je assistentie in het onderwijsproces. Je verricht leerlingen begeleiding en onderwijs ondersteuning, je speelt daarbij in op specifieke situaties. Je werkt mee aan de vormgeving en planning van leeractiviteiten, werkvormen en/ of opdrachten. En je signaleert knelpunten in de begeleiding en ondersteuning en stel verbetervoorstellen aan.  

 

Functie- eisen:

Minimaal afgeronde opleiding in de richting van onderwijs assistent, sociaal pedagogisch werker of soortgelijke opleiding op MBO- niveau 4, met tenminste 2 jaar ervaring. Beheersing van het Papiaments en het Nederlands in woord en geschrift. Ervaring met het werken met leerlingen met psychiatrische aandoeningen en of gedragsproblemen.

 

Competenties:

Als onderwijsassistent zou je kennis moeten hebben van leerling begeleiding en onderwijs ondersteuning. Hiernaast ook vaardigheid in het praktisch, didactisch en pedagogische handelingen. Verder zou je moeten plannen en organiseren, initiatief kunnen nemen, doelgericht kunnen werken, flexibel zijn, probleemoplossend kunnen optreden en affiniteit hebben met de doelgroep.

 

Wat bieden we:

Een werk-en leerklimaat waar je als professional en persoon door kan ontwikkelen. Afhankelijk van jouw ervaring en kennis bedraagt het maandsalaris bij een fulltime dienstverband schaal 5 met een maximaal van $2311. Daarnaast bieden we een functie waar je zowel zelfstandig als in  teamverband kan werken. Bovendien heb je bij het EOZ de kans om met verschillende doelgroepen en specialisaties te werken.

 

Procedure:

De tijdsplanning voor de sollicitatie procedure:

-          Uiterlijk voor 07-Jun-22 uw cv en motivatie brief mailen naar: info@eoz-bonaire.org

-          Richten aan mevrouw A. Hansen, directeur Stichting EOZ

 

Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen:

telefonisch via +599- 717 4144 of stel uw vragen per mail via: info@eoz-bonaire.org

 

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
22/05/2022
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Expertisecenter Onderwijs Zorg
Activiteiten bedrijf: 
+599- 717 4144
Plaats: 
Bonaire