Onderwijsassistent consumptieve techniek

Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire is sinds 1 februari 2013 verantwoordelijk voor het openbaar onderwijs op Kolegio Rayo di Solo en de Kolegio Strea Briante te Bonaire. Kolegio Rayo di Solo is een school voor regulier onderwijs en biedt in een ononderbroken leerweg onderwijs aan leerlingen van 4 – 12 jaar. Kolegio Strea Briante is een school voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften.

Sinds 1 januari 201 WERK JIJ MEE AAN DE ONDERWIJSONTWIKKELING OP BONAIRE?

Wij zijn per direct op zoek naar:

Onderwijsassistent consumptieve techniek

Een baan met uitdaging die vraagt om leergierigheid, de juiste interactie met leerlingen en flexibel gedrag. Heb jij affiniteit met de doelgroep ZML en ML en kun je de leerlingen laten ontdekken dat (samen) koken een prettige bezigheid is en qua vaardigheden binnen het bereik van iedereen ligt, mail ons!

Enthousiast? Dan nodigen wij jou uit om je sollicitatie vergezeld van een C.V. voor 18 februari 2017 te richten aan Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire, t.a.v. Jubella Balentin per email: streabriante@stichtingoob.com. Voor nadere informatie over bovenstaande vacature verwijzen wij naar onze website: www.stichtingoob.com

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
11/02/2017
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Stichting Openbaar Onderwijs Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland
Contactpersoon: 
Jubella Balentin