kop

Onderwijsassistent

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

onderwijsassistent

(1 fte) voor de unit VMBO

VMBO(Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs) bestaat uit de basisberoepsgerichte leerweg en kaderberoepsgerichte leerweg. Samen met zo’n 50 enthousiaste collega’s bedienen we ongeveer 431 leerlingen die begeleiding nodig hebben in het leerproces en voorbereiding op (arbeids)deelname in de maatschappij.

Wat ga je doen?

Jij geeft alle leerlingen de aandacht die ze nodig hebben. Samen met de vakdocent begeleiden jullie deze leerlingen. Hoewel de vakdocent eindverantwoordelijke is, ben jij niet bang om je steentje bij te dragen en neem je initiatief waar nodig zodat alle leerlingen zich beter zullen ontwikkelen. Naast pedagogische ondersteuning is natuurlijk ook het didactische aspect van belang. Samen met de vakdocent zorg jij ervoor dat de kennis van de leerlingen aan het eind van het jaar op een gewenst niveau is. Daarnaast ondersteun je de leerlingbegeleiding met administratieve taken en vang je leerlingen op die pedagogische ondersteuning nodig hebben.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een relevante MBO opleiding voltooid. Je hebt een positieve instelling en je bent in staat snel een band met de leerlingen op te bouwen. Daarnaast ben je pedagogisch sterk en kan je de leerlingen structuur/duidelijkheid bieden. Ook lukt het jou op een positieve manier rust en regelmaat in een groep te brengen. Je bent tevens in staat zelfstandig groepen te begeleiden. Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal 5 met een max. van 2.152,00 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag https://werkenbij.sgbonaire.info jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 04 januari 2021.  Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Francis Pieter, Unit directeur VMBO. Tel +599-715 7241 of: Francis.pieter@sgbonaire.com.

Let wel: de sollicitatiebrieven, CV’s en kopieën van diploma’s dient u bij de bovenstaande link https://werkenbij.sgbonaire.info  in te dienen (en niet aan de unit-directeur te richten)

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
28/12/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
Francis Pieter
Functie contactpersoon: 
Unit directeur VMBO