kop

Jur Raatjes (interim) manager onderwijs/overheid en trainer persoonlijk leiderschap/managementvaardigheden + sport

Korte omschrijving: 
gedreven, enthousiast, structuur en de mens achter de werknemer is prioriteit

Altijd bereid om meer te betekenen en te realiseren dan het verwachtingspatroon.

Als je doel is en 6je te halen dan zal je tevreden zijn met een 6 of net iets lager, waarom niet streven naar een hoger doel, waarbij de mens achter de wernmer/collega voorop staat.

 

Het gaat om de gedachte dat je weet wat de ander waardeert, waarom zal hij of zij een stap harder lopen. Waar wordt de collega warm van?

 

Verlies de structuur niet uit het oog! Maar hoe krijg je het als leidingevende, trainer, collega voor elkaar dat  de doelen duidelijk zijn en  worden gehaald; dat dit samen gebeurt, en dat men elkaar aanmoedigt, niet alleen bij het bereiken van het doel maar ook op de weg naar het doel.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Directie/management
Werk / Denkniveau: 
WO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Overige
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Ik ben zeer geinteresseerd in het geven van trainingen en het (tijdelijk) leiden van teams in onderwijs en overheid In mijn Cv, dat is bijgevoegd, kunt u lezen dat ik vanaf 2007 actief ben als trainer en al ruim 25 jaar in het onderwijs werk. Vele vormen van onderwijs hebben de revue gepasseerd. Van Basis- tot Hoger beroepsonderwijs. Als coach ben ik al meer dan 25 jaar bezig om teams en personen naar een hoger niveau te brengen. Ik ga daarbij uit dat de teams en personen die door mij worden begeleidt zelf het grootste deel moeten doen. Ik zie mij als de coach, de raadgever maar niet als de uitvoerder. Daarbij schuw ik echter niet de hands-on mentaliteit Ook ben ik gespecialiseerd in individuele- en teamtrainingen op basis van persoonlijk leiderschap, strategisch beleid en onderwijsontwikkeling. Daarbij is sportontwikkeling een toegevoegde waarde van mij. Sinds 2012 woon en werk ik op St Eustatius. Ik ben geinteresseerd om als interim leidinggevende scholen, teams en leidinggevenden op weg te helpen naar (high) performance.
Datum van beschikbaarheid: 
8 augustus 2013