kop

HR adviseur

Wil jij als ervaren HR professional met een passie voor de geestelijke gezondheidszorg en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van MHC? Dan zijn we op zoek naar jou! Want voor onze organisatie zijn we op zoek naar meerdere proactieve en veelzijdige collega's in de functie van:

HR adviseur

(standplaats Bonaire voor 32 - 40 uur per week)

Wat ga je doen?

Als generalist op het gebied van HR ondersteun en adviseer je de Raad van Bestuur en het (integrale) management (gevraagd én ongevraagd) bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van beleid. Dit doe je o.a. door:

-       het (mede) ontwikkelen van beleid op tactisch en/of strategisch niveau.

-       als deskundige op te treden met betrekking tot complexe vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie.

-       procedures en protocollen te ontwikkelen en zorg te dragen voor de implementatie daarvan.

-       portefeuillehouder en deskundig te zijn op het gebied van meerdere HR thema's zoals onboarding, werving en selectie, leren en ontwikkelen, arbeidsvoorwaarden, functiehuis en vitaliteit. De verdeling van portefeuilles zal in onderling overleg plaatsvinden.

-       toe te zien op naleving van beleid en het signaleren en analyseren van ontwikkelingen, trends, kansen en behoeften die van invloed zijn op de organisatie of gerelateerd zijn aan wet- en regelgeving. Deze vertaal je vervolgens naar beleidsvoorstellen en projecten.

-       deel te nemen en/of leiding te geven aan project- of werkgroepen, zowel in- als extern.

Je zal nauw samenwerken met je collega adviseur en medewerker HR administratie en bent tevens bereid bovenstaande werkzaamheden uit te voeren bij een ketenpartner waar we nauw mee samenwerken.   

 

Waar ga je aan de slag?

MHC ontwikkelt zich steeds meer naar een allround GGZ-instelling waar onze medewerkers werken met creativiteit, passie en doorzettingsvermogen. Als HR adviseur ga je onderdeel uitmaken van een team waarin je nauw samenwerkt met je collega’s, maar ook zelfstandig aan je eigen portefeuilles werkt. Wil je meer weten over MHC? Kijk dan op onze website.

Wat bieden wij?

We bieden een contract voor de duur van een jaar waarna bij gebleken geschiktheid deze zal worden omgezet naar een vaste aanstelling. Inschaling vindt plaats in FWG 55 of 60 (min. $ 3.545,- en max. $ 5.844,-) en is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring.

Verder bieden we een dynamische werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo draagt MHC ruim bij aan je pensioenopbouw en wordt er tegemoet gekomen in de eventuele verhuis- / emigratiekosten.

 

Wat vragen wij van jou?

-       Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van HRM en minimaal 3 jaar ervaring in advisering, beleidsontwikkeling en het begeleiden van veranderprocessen, bij voorkeur in de (Caribische) zorgsector. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.

-       Je bent een verbindende factor en in staat de belangen van zowel werkgever als werknemer in ogenschouw te nemen.

-       Een communicatief sterke persoonlijkheid met de nodige sensitiviteit en een goed analytisch vermogen.

-       Je bent proactief en vindt het leuk om je bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van MHC en het verder op de kaart zetten van HR binnen de organisatie.

-       Je bent flexibel en kunt goed organiseren wat van belang is in verband met het werken voor meerdere organisaties.

-       Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je beheerst tevens Papiamentu of je hebt een talenknobbel zodat je de taal snel eigen kunt maken d.m.v. een verplichte talencursus.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie en CV vóór maandag 27 november 2023 naar secretariaat@mentalhealthcaribbean.com. Vermeld daarbij duidelijk met welke HR thema's je de meeste affiniteit en ervaring hebt. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Carlijn de Ruiter, HR adviseur, +31651136329 of carlijn.de.ruiter@mentalhealthcaribbean.com.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 49 en 50.

Bij gelijke geschiktheid genieten kandidaten uit het Caribisch gebied of kandidaten die hun wortels hebben in het Caribisch gebied de voorkeur.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Personeel en organisatie
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
14/11/2023
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Mental Health Caribbean
Plaats: 
Bonaire