Hoofdmedewerker semi statisch archief

De afdeling Post & Archief van de directie Bedrijfsvoering & Ondersteuning is belast met ondersteuning van het bestuurscollege en het ambtelijk apparaat. De ondersteuning heeft betrekking op de uitvoering van postbehandeling, archiefbeheer en documentatiebeheer voor het Openbaar Lichaam Bonaire. De afdeling Post & Archief is op korte termijn op zoek naar een gedreven flexibele en resultaatgerichte

 

Hoofdmedewerker semi statisch archief

 

 

Wat ga je doen? 

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van de werkzaamheden binnen de sectie Semi Statisch. Daarnaast geef je ook leiding aan de medewerkers Semi Statisch.
Je verzorgt en bewaakt de bewerking en selectie van dossiers voor vernietiging of bewaring.
Houdt het archief geordend en toegankelijk.
Je draagt voorstellen aan over mogelijkheden ter verbetering, ontwikkeling en vergroting van de functionaliteit van het semi-statisch archief en ontwikkeling van het archiefbeleid. Daarnaast adviseer je over de toepassing van nieuwe archiveringstechnieken, bewaarmethoden en overdracht van documentatie. Kortom, een zeer dynamische uitdaging met betrekking tot de archivering, vernietiging of bewaring van dossiers.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen? 

Je dient minimaal een hbo-opleiding te hebben en aangevuld met onder andere de vakopleiding, LIDA en LARM. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal. Papiamentu is een pre. Daarnaast dien je ook zelfstandig te kunnen werken. Analytisch vermogen en flexibiliteit zijn in belang van deze functie.

 

Het salaris bedraagt minimaal $ 3431, = (aanloopschaal 9) en maximaal $ 3733, = (functieschaal 10).

 

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met leidinggevende mw. Lucia Anthony-Evertsz tel. +599 717 5330 tst. 2321 of Beleidsadviseur Patricia Gerritzen-Veen tel. +599 717 3871 tst. 2122 of op www.bonairegov.com kijken.

 

Je sollicitatie en C.V. kan je tot en met 14 december 2018 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire.

 

Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

Afdelingshoofd P&A Mw.L. Anthony-Evertsz

Beleidsadviseur P&O, Mw. P. Gerritzen-Veen

 

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vereiste talenkennis: 
Spaans
Vacature gaat in per : 
26/11/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN