kop

GZ-psycholoog

Mental Health Caribbean (MHC) verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Onze ambitie is de kwaliteit van het leven van de inwoners van Caribisch Nederland te verbeteren. Wil jij daar als ervaren GZ-psycholoog je steentje bijdragen? En vind jij het uitdagend om generalistisch te werken? Dan zijn we op zoek naar jou.

 

 

GZ-psycholoog (2x)

(32 tot 40 uur per week. Standplaats: Bonaire)

 

We zijn op zoek naar een GZ psycholoog voor het aandachtsgebied de polikliniek psyche & somatiek en gespecialiseerde GGZ in samenwerking met het ziekenhuis en een GZ voor het aandachtsgebied kinderen en jeugdigen met een psychiatrische of psychische kwetsbaarheid en hun gezin/familie.

 

Functie: Wat ga je doen?

-       Als allround GZ psycholoog ben je breed inzetbaar en kun je op de verschillende onderdelen van MHC ingezet worden.

-       Je werkt ambulant en bent als hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor de inhoud en doelmatigheid van zorg en voor de kwaliteit van het behandelaanbod.

-       Je coördineert de zorg en voert diagnostiek en behandelingen uit (zowel individueel als in groepsverband).

-       Je intervenieert en geeft consultatie in crisissituaties en adviseert over complexe problematiek.

-       Je neemt deel aan o.a. casuïstiekbesprekingen, multidisciplinaire overleggen en vakgroepoverleggen, regelmatig in de rol als voorzitter.

-       Je werkt nauw samen met andere disciplines, zowel intern (zoals psychiaters, casemanagers, sociotherapeuten) als extern (zoals huisartsen, medisch specialisten).

-       Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen de organisatie, zo maak je onderdeel uit van de vakgroep psychologie welke richting geeft aan directie en het management over zorginhoudelijke keuzes.

-       Je geeft inhoudelijke aansturing, supervisie en werkbegeleiding aan collega hulpverleners mede in het kader van de GZ opleiding. Ook begeleid je een stagiaire psychologie.

-       Je draagt bij aan deskundigheidsbevordering door o.a. het verzorgen van klinische lessen.

-       Je vindt het uitdagend om als een duizendpoot binnen een groeiende organisatie te bewegen en durft het aan om mee te denken in nieuwe ontwikkelingen.

Functie: Wat vragen wij van jou?

-       Je bent opgeleid tot een BIG geregistreerde GZ-psycholoog en bent generalistisch/allround inzetbaar. Hierbij kun je denken aan: een opleiding tot GZ-psycholoog Kind & Jeugd met ervaring in het werken met volwassenen óf een opleiding tot GZ-psycholoog volwassenen met affiniteit met systemisch denken en werken.

-       Je beschikt over meerdere jaren en brede werkervaring. Hierbij is kennis en ervaring op het gebied van neuropsychologie en verslavingsproblematiek een pré. Dat geldt tevens voor het hebben van ervaring in het geven van CGT, EMDR en schematherapie.

-       Je hebt ervaring met cliënten van verschillende etnische achtergronden.

-       Je houdt je kennis op het vakgebied actueel door aansluiting bij de betreffende beroepsvereniging.

-       Je spreekt Papiamentu en Nederlands óf hebt een talenknobbel zodat je Papiamentu jezelf snel eigen kunt maken. Het spreken van Spaans en/of Engels is een pré.

-       Je hebt een flexibele werkhouding en bewaakt je eigen grenzen.

-       Je bent communicatief sterk, zowel richting je cliënten als in het team en richting het management.

-       Je bezit een gezonde dosis lef en durft het aan om mee te bouwen aan de ontwikkelingen  binnen de organisatie.

Organisatie: Waar ga je aan de slag?

MHC ontwikkelt zich steeds meer naar een allround GGZ-instelling. We werken vooral ambulant in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten. De aard van de problematiek varieert van licht, enkelvoudig tot zwaar en complex. Naast onze ambulante manier van werken, passen we maatwerk toe en stellen we onze cliënt centraal. En om dit te bewerkstelligen werken onze medewerkers met creativiteit, passie en doorzettingsvermogen.

 

Op Bonaire bieden we een breed aanbod voor onze cliënten:

-       Zorg aan volwassenen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek vanuit de F-ACT methodiek

-       Centrum “Nos Perseveransia” waar op verschillende leefgebieden herstelondersteunende zorg wordt verleend als onderdeel van de behandeling bij MHC.

-       Forensische (verslavings)zorg

-       Een behandelaanbod gericht op psychische, psychiatrische en psychosomatische klachten.

-       Een behandelcentrum (Hi5) dat zich richt op kinderen en jeugdigen met een psychiatrische of psychische kwetsbaarheid en hun gezin/familie.

-       Praktijk ‘Resilensia’ waar zowel kinderen, adolescenten als volwassenen met lichte tot matige problematiek van zorg worden voorzien.

 

Organisatie: Wat bieden wij?

De inschaling van de GZ-Psycholoog is op basis van kennis en ervaring op FWG 65 minimaal $ 4.422,- en maximaal $ 6.463,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur). We bieden een contract voor de duur van twee jaar waarbij een vaste aanstelling op termijn tot de mogelijkheden behoort.

Verder bieden we een dynamische werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo draagt MHC ruim bij aan je pensioenopbouw en wordt er tegemoet gekomen in de eventuele verhuis- / emigratiekosten.

Kom je ons team versterken?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór vrijdag 23 april 2021 naar secretariaat@mentalhealthcaribbean.com.  

De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 29 april 2021.
We vragen je hiermee rekening te houden.

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Herman Atsma, Teamleider (+599 796 1025 of Herman.Atsma@mentalhealthcaribbean.com) of Kim de Vos, GZ-psycholoog (+599 796 1106 of kim.de.vos@mentalhealthcaribbean.com).

Bij gelijke geschiktheid genieten kandidaten uit het Caribisch Gebied of kandidaten die hun wortels hebben in het Caribisch Gebied de voorkeur.

Andere vacatures

Voor MHC zijn we met regelmaat op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
08/04/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Mental Health Caribbean
Plaats: 
Bonaire