kop

Docent/begeleider cluster 4

 

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

docent/begeleider cluster 4

(1 fte)

 

Wat ga je doen?

Je begeleidt en/of geeft de lessen Algemeen Vormend Onderwijs (AVO) zoals Nederlands, rekenen en sociale vaardigheden aan de leerlingen van Cluster 4 (internaliserend gedrag). Je begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken in nauw contact met het zorgteam. Je initieert samenwerking met vakdocenten van het Liseo om een passend onderwijs te bieden voor deze doelgroep. die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen met als einddoel - indien haalbaar - het behalen van een diploma of deelcertificaten op mavo-, havo- of vwo-niveau. Je bevordert de sociale en persoonlijke en sociale ontwikkeling. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen en creëert samen met jouw collega's een veilig leer- en leefklimaat waarin zij rustig en gestructureerd hun schoolwerk kunnen doen. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team- en onderwijsontwikkeling en coacht collega's om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid of hebt de PABO afgerond (LOFO) of je hebt een achtergrond in de zorg/ondersteuning (bijvoorbeeld master SEN). Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je hebt veel geduld, kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de collega's over o.a. de begeleiding en ondersteuning. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren (les)ervaring met ervaring in het geven van lessen aan leerlingen die extra persoonlijke begeleiding nodig hebben. Je staat stevig in jouw schoenen en spreekt en verstaat bij voorkeur Papiamentu.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent/begeleider word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van  4092 USD bruto bij een fulltime aanstelling en in het geval van het hebben van een lesbevoegdheid) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 6 juni 2022 Rechtsboven aan de website

https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/docent-begeleider-cluster-4

vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met de heer Jurrian Burgers, Hoofd HRM Tel +599-7157710  of: jurrian.burgers@sgbonaire.com

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
24/05/2022
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire