kop

docent zoekt baan op bonaire ***

Geachte heer/mevrouw,

 

Momenteel werk ik als docent Engels ROC van TWENTE in Enschede in Nederland afdeling Media en Vormgeviing. Reeds enkele jaren sta ik actief voor de klas. Ik Heb in London mijn TESOL graduate diploma afgerond en ik hoop binnen 3 maanden mijn bachelor pedagogiek en onderwijskunde af te ronden. Ik hoop mijn kennis door te mogen geven. Voor het nieuwe schooljaar ben ik op zoek naar een baan in Bonaire het liefst hetgeen mij ambieert. En dat is natuurlijk het onderwijs. Ik heb met leerlingen van bijna alle leeftijden gewerkt en ik heb ook een begeleidende functie gehad. Ik heb examens afgenomen en heb veel mogen ontwerpen. Ook heb ik met verschillende methodes gewerkt. De leerlingen waar ik mee heb gewerkt varieren van jonge adoloscenten tot leerlingen met zelfs een beperking, zoals bijvoorbeeld PDD-NOS, AUTISME, ADHD, ADD.

Ik ben van Curaçaose afkomst en op me 7de naar Nederland gekomen en heb altijd in mijn hoofd gehad om ooit weer terug te keren naar mijn geliefde Antillen. Ik ben moeder van een zoon van 12 en een dochter van 10 en wil samen met mijn man het avontuur aangaan een nieuw bestaan op te bouwen op de Antillen, een fijne bijkomstigheid in deze is dat mijn man ook grote affiniteit heeft met mijn moederland en aangrenzende eilanden.

 

Voorts wil ik benadrukken dat ik een sterke motivatie koester om Antilliaanse kinderen te doceren gezien ik me sterk verbonden voel met deze bevolkingsgroep.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Papiaments
Full- of parttime: 
Fulltime
Werkervaring: 
Ik werk al 7 jaar in het onderwijs.
Datum van beschikbaarheid: 
31 juli 2016