kop

Docent Wiskunde

SGB is per direct, in verband met ziektevervanging, op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

docent Wiskunde

 

(1 fte) op Liseo Boneriano

 

Wat ga je doen?

Je geeft wiskundeles aan zowel de onderbouw van de havo en het vwo én de bovenbouw van de mavo. Ook geef je steunlessen wiskunde aan leerlingen op de mavo die het nodig hebben. Ook zoeken we een mentor van een mavo 1 klas. Deze laatste taak is in overleg. De docent heeft als kerntaak uiteraard het geven van onderwijs. Je motiveert, inspireert en stimuleert de leerling tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je bent ook een enthousiaste teamspeler die samen met zijn collegae onderwijsontwikkeling nastreeft en als geen ander beseft dat wiskunde geen makkelijk vak is voor vele leerlingen. Je speelt daar op een creatieve en slimme wijze op in met gebruik van jouw vakkennis en je weet daardoor de zogenaamde ‘kapstokken’ te vinden die nodig zijn voor de leerlingen om hun kennis aan op te hangen en vast te houden. Je bent gewend om met programma’s van toetsing en afsluiting (PTA’s) te werken, je kent Magister helemaal en vult alle benodigde lesgegevens (als absentiegegevens, cijfers, lesopmerkingen) zorgvuldig in.

Wat vragen wij van je?

Je hebt passie voor het onderwijs en hart voor de leerlingen. Daarnaast beschik je over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde.

Verder heb je alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen en kan door jouw creativiteit en begrip van de complexiteit jouw vak op een begrijpelijke manier uitleggen. Ook stel je je collegiaal en plezierig op naar zowel docenten als leidinggevenden.

Wat bieden wij?

Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

Het betreft een ziektevervanging van (waarschijnlijk) 1-2 maanden.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 25 oktober 2020. Rechtsboven aan deze pagina vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mevrouw B. Sol, Unit Directeur van (Liseo Boneriano): Tel +599-7157780  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
20/10/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
mevrouw B. Sol
Functie contactpersoon: 
Unit Directeur van (Liseo Boneriano)