kop

Docent Nederlands

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

docent Nederlands

(1 fte) op Liseo Boneriano

 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Nederlands in de onderbouw havo en vwo en de gehele mavo. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je beseft dat voor veel leerlingen op het Liseo de Nederlandse taal niet de moedertaal is. Je speelt daar op een creatieve en slimme wijze op in met gebruik van jouw vakkennis en weet de zogenaamde ‘kapstokken’ te vinden die nodig zijn voor de leerlingen om hun kennis aan op te hangen en vast te houden. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collega’s een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Heb je leservaring met, NT2, TVO en/of Clil-didactiek, is dat een pre. Je integreert jouw 21st-century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent Nederlands. Dat is geen must. Naast vakdocent is het waarschijnlijk dat je ook mentor wordt van een onderbouwklas wegens de groei van de school.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een van de drie teams (mavo, havo en vwo). De teams kenmerken zich door nauwe betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een tijdelijk contract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 30 mei  2021. Op de website 

https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/docent-nederlands-liseo-2

vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. B. Sol Unit-Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780  of: Barbara.Sol@sgbonaire.com

 

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
18/05/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire