kop

Docent Elektrotechniek

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, praktische

Docent Elektrotechniek

(1fte) voor het MBO.

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Elektrotechniek. Naast je lessen zijn er ook taken op het gebied van studieloopbaanbegeleiding en stage. Je motiveert, inspireert en stimuleert studenten tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van studenten en begeleidt studenten met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de studenten. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid voor Elektrotechniek of HTS opleiding elektrotechniek met minimaal 3 jaar ervaring in de beroepspraktijk aangevuld met een afgeronde PG (Pedagogisch Getuigschrift) opleiding. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud. Je kunt voor de studenten een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je hebt een hands on mentaliteit tevens kun je zowel praktijk als theorie lessen geven.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de studenten. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren. 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 09 september 2020. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in uw adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. Liset de Keijzer , Unit Directeur van MBO:

Tel +599-7157420 of: Liset.de.keijzer@sgbonaire.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
27/08/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire