Docent Economische vakken voor het MBO

SGB is voor het schooljaar 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste vakbekwame

Docent Economische vakken voor het MBO

(0,6 fte)

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen: economie. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en helpt collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

 

Wat vragen wij van je?

Je hebt bij voorkeur een relevante HBO opleiding voltooid en beschikt daardoor over een tweedegraads lesbevoegdheid. Heb je relevante werkervaring en ben je in bezit van een Pedagogisch Getuigschrift dan vragen wij je ook te reageren.

Goed om te weten is dat het een pré is als je ervaring hebt met betrekking tot examinering van examenproducten met gebruik van SPL (Exact online FAM3 en BAA4).

Verder heb je alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen en kan door jouw beroepservaring snel de link leggen tussen theorie en praktijk. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring met ervaring in het MBO.

Wat bieden wij?

Je werkt in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de ervaring die je hebt en de functie en taken die je vervult (schaal LB met een max. van 3660 USD bruto) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk zondag 1 juli 2018. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in de internet-adresbalk) word je doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren. 

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met Elton Johnson, teamleider MBO:

Tel +599 717 8120 extensie toestel 169 of: Elton.Johnson@sgbonaire.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
18/06/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland