kop

Docent Economie

SGB is per direct op zoek naar een  enthousiaste, vakbekwame

Docent Economie

(1fte) voor het MBO.

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving.

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie, Commerciële economie, projectonderwijs en Ondernemerschap en Ondernemend gedrag voor MBO studenten van niveau 2 tot en met niveau 4. Tevens voer je taken uit zoals Studieloopbaan Begeleider (SLB-er), Beroepspraktijkvorming -begeleider (BPV) en ontwikkel je onderwijs in verband met de herziene kwalificatiestructuur. Je motiveert, inspireert en stimuleert studenten tot het leren leren en speelt in op de leefwereld van studenten in relatie tot de beroepspraktijk. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de studenten. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid Economie of een relevante HBO opleiding zoals Bedrijfseconomie aangevuld met een Pedagogisch getuigschrift (PG). Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je bent flexibel, innovatief, kan goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud. Je kunt voor de studenten een duidelijke structuur aanbrengen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als bevoegd docent Economie met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de studenten. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de 2 mogelijkheden behoren.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 09 september 2020. Door op de beneden vermelde link te drukken (of te kopiëren in uw adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.

https://werkenbij.sgbonaire.info

Heb je vragen, neem dan contact op met mw. Liset de Keijzer , Unit Directeur van MBO:

Tel +599-7157420 of: Liset.de.keijzer@sgbonaire.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
27/08/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
mw. Liset de Keijzer
Functie contactpersoon: 
Unit Directeur van MBO