Docent CKV-Beeldende Vorming

SGB is voor het schooljaar 2018/2019 op zoek naar een enthousiaste vakbekwame

Docent CKV-Beeldende Vorming

voor het Liseo Boneriano (0,8 fte) 

 

Scholengemeenschap Bonaire (SGB) zet zich in om de unieke talenten van elke leerling en student te stimuleren door een omgeving te creëren waarin de persoon zich kan ontwikkelen tot een zelfstandig functionerend individu, toegerust op een dynamische samenleving. Ons motto is ‘Preparing students for success in a changing world’.

 

SGB biedt een samenhangend geheel van voorzieningen op het gebied van het voortgezet- en beroepsonderwijs en begeleiding van leerlingen en studenten op Bonaire.

 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante uitdagende lessen culturele en kunstzinnige vorming. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren en leren creëren, je speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met (eventueel) leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.

Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, je creëert samen met je collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.

 

Wat vragen wij van je?

Je beschikt bij voorkeur over een eerstegraads lesbevoegdheid en in elk geval een tweedegraads bevoegdheid hebt alles organisatorisch zorgvuldig en op tijd geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent Cultureel kunstzinnige vorming- Beeldende vorming. Daarnaast beschik je over een positieve reflectieve persoonlijkheid en ben je een collega die van en met medecollega’s leert en wil leren.

 

Wat bieden wij?

Je werkt hoofdzakelijk voor de MAVO/HAVO/VWO teams van het Liseo Boneriano.

Het zijn kleine teams die nauw samenwerken en gekenmerkt worden door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij jouw ervaring, de functie en de taken die je uitvoert (schaal LB met een max. van 3660 USD bruto of schaal LC met een max. van bruto 4157 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering.

We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.  

 

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s per mail uiterlijk op 22 mei 2018.  Ga naar www.sgbonaire.com en klik verder op werken bij. Daar vind je ons vacature aanbod en kun je jouw sollicitatie toevoegen. Je kunt ook mailen naar recruitment@sgbonaire.com.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Lilianne Hercules, Unit Directeur van het Liseo Boneriano:

Tel +599-7178120 doorkiesnummer toestel 306 of: Lilianne.Hercules@sgbonaire.com

 

Reacties vanuit omringende (ei)landen en Europees Nederland worden gewaardeerd en in de procedure meegenomen. De instructietaal is Nederlands. De Scholengemeenschap Bonaire werkt vanuit het Nederlandse onderwijssysteem en hanteert bijvoorbeeld de Wet Beroepen in het Onderwijs. Wil je een stap maken in jouw loopbaan en een uitdaging aangaan op Bonaire schroom dan niet om te reageren!

 

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
08/05/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Scholengemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland