kop

Docent aardrijkskunde

SGB is per direct op zoek naar een enthousiaste, vakbekwame

docent aardrijkskunde

eerste-of tweedegraads (1 fte) op Liseo Boneriano

 

Wat ga je doen?

Je verzorgt interessante en uitdagende lessen aardrijkskunde aan de klassen van de mavo, havo en vwo. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat.

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid aardrijkskunde. Er is een andere collega aardrijkskunde dus je hebt niet overal parallelklassen. Er wordt dus een zelfstandige houding verwacht en veel flexibiliteit. Het helpt als je alles organisatorisch goed geregeld hebt. Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Lesgeven in de Caraïbische context waar Nederlands voor de meeste leerlingen een vreemde taal is vergt dat je pedagogisch en didactisch sterk bent waardoor je ook goed kunt differentiëren. Spreek je Papiamentu dan is dit een grote pre. Je bent stressbestendig en enthousiast. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als docent aardrijkskunde met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een sectie van twee. Dit schooljaar wordt nog met de methode Buitenland gewerkt, volgend schooljaar stapt de sectie over op De Geo. Dat betekent dat voor het volgend schooljaar studiewijzers en nieuwe toetsen ontwikkeld moeten worden voor i.i.g. de eerste periode. De betrokkenheid bij de leerlingen is groot. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 4092  USD bruto bij een fulltime aanstelling of bij gebleken geschiktheid en ervaring LC met een max. van 4647 USD bruto) ) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering. We starten met een tijdelijk contract.

Is jouw interesse gewekt?

Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 1 juni 2022 Rechtsboven op deze website

https://werkenbij.sgbonaire.info/vacaturebeschrijving/docent-aardrijkskunde-eerste-of-tweedegraads

vind je een knop waarmee je kan solliciteren. Daar laat je je contactgegevens, motivatiebrief, cv en kopieën van je diploma's achter. Heb je al eerder via onze Sollicitanten Self Service gesolliciteerd? Log dan eerst in en vervolgens solliciteer je op de gewenste vacature.

Heb je vragen, neem dan contact op met Barbara Sol, Unit Directeur van Liseo Boneriano: Tel +599-7157780 of: Barbara.Sol@sgbonaire.com

Branche: 
Onderwijs / Opleiding 
Functiegroep: 
Onderwijs en wetenschap
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
26/05/2022
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
ScholenGemeenschap Bonaire
Plaats: 
Bonaire
Contactpersoon: 
Barbara Sol
Functie contactpersoon: 
Unit Directeur van Liseo Boneriano