kop

Coördinator

 

 

Krusada is een dynamische Christelijke organisatie die van harte gemotiveerd is om hulp te bieden aan mensen die vanwege verschillende redenen hulp nodig hebben om effectief deel te nemen aan de maatschappij. De inspiratie voor deze hulpverlening heeft zijn grondslag vanuit Bijbelse principes. We bieden kwalitatief goede dienstverlening aan in samenwerking met de eilandelijke zorgketenpartners. Onze dienstverlening bestaat uit: 24-uurs opvang, woonbegeleiding en trajecten van dagbesteding.

Stichting Krusada is een begeleidingsinstelling voor professionele Bijbels genormeerde hulpverlening op maat. De stichting is meer dan 20 jaar actief op het terrein van begeleiding van participanten met een verslaving, crimineel verleden, beperking, crisissituatie of anderszins.

Wie flexibel is en écht gaat voor het welzijn van de cliënt, is bij onze stichting aan het juiste adres. Bij Stichting Krusada kunnen we flexibele, ondernemende, creatieve medewerkers met enthousiasme gebruiken!

Wij zijn op zoek naar een:

Coördinator

40 uur per week

Dit is de rol

In de functie van Coördinator heb je een belangrijke rol in de verankering van onze begeleidingsvisie. Je begeleidt het team om samen waarde en inhoud te geven aan het werk en het begeleiding van cliënten. het mede vormgeven aan begeleidingsprogramma’s en het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden zoals rapporteren, signaleren, praktisch begeleiden en het aanleren van vaardigheden aan cliënten.

Je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling met als doel het realiseren van de afgesproken kwaliteit van begeleiding binnen het vastgestelde budget. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling, begeleiding zowel inhoudelijk als organisatorisch en draagt zorg voor een optimale woon en of werkomgeving. Je onderhoudt contacten die voortvloeiend uit de zorg, met ketenpartners en andere externe hulpverleners/instanties. Je voert het personeels- en kwaliteitsbeleid uit en je bent verantwoordelijk voor het bevorderen van de kwaliteit van de zorgverlening.

Wie zoeken wij

Je heb je een levende relatie met de Heere Jezus en leeft je leven vanuit deze overtuiging.

Je ben een professional die werkt met een christelijk denkwijze. En begrijpt dat dit mooie werk meer is dan alleen een baan. Je bent een coachende leidinggevende die in staat is om medewerkers te inspireren, te motiveren en stimuleren, en in hun kracht te zetten. Je ziet kansen en mogelijkheden, die je kunt omzetten naar concrete acties. Hierin durf je daadkrachtig op te treden, waarbij je mensen aanspreekt op hun eigen rol, taak en verantwoordelijkheden.

Wat vragen wij

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, door aantoonbare ervaring en/of een relevante afgeronde opleiding
  • Je beschikt over kennis en inzicht in methodisch/geïntegreerde zorgsystemen
  • Inzicht in eigen functioneren en het effect daarvan op anderen
  • Je beschikt over leidinggevende ervaring
  • Je bent werkervaring met onze doelgroepen
  • Je bent bekend en hebt affiniteit/ervaring met het begeleiden van mensen
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift in het Nederlands en het Papiaments
  • Het hebben van een is rijbewijs een pré.

 

Dit biedt Stichting Krusada

Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste begeleiding aan onze cliënten Wij bieden je een interessante en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van opleidingsniveau werk ervaring. Het salaris wordt aangevuld met een pakket aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd

Ga naar onze website voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature en onze Stichting. https://fundashonkrusada.org/

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dhr. Junny Josephina (Directeur). Tel 00 599-717-2233 of email info@krusada.nl

Wij zien graag je CV met motivatiebrief tegemoet. Inwinnen van een referentie, het aanleveren van een VOG zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Branche: 
Non-profit
Functiegroep: 
Administratief en secretarieel
Werk / Denkniveau: 
HBO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
23/02/2021
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Stichting Krusada
Plaats: 
Bonaire
E-mail: 
Contactpersoon: 
Dhr. Junny Josephina
Functie contactpersoon: 
Directeur