BUITENDIENST MEDEWERKER

 

The Cadushy Company is in minder dan tien jaar uitgegroeid van start-up naar een groeiende groep van bedrijven op Bonaire en daarbuiten. Het hoofdkantoor van The Cadushy Company is gevestigd in Rincón. Het kloppend Hart van de groep is The Cadushy Distillery, de enige distilleerderij van Bonaire. Het bezoekerscentrum, de Cadushy Experience, is uitgegroeid tot een van de populairste toeristische trekpleisters van Bonaire. De productlijnen “Island Liqueurs” en “Spirit of Bonaire” zijn niet meer weg te denken uit de lokale winkels, bars en restaurants. Na het behalen van diverse prestigieuze internationale prijzen is ook buiten Bonaire de vraag naar de producten van The Cadushy Distillery sterk toegenomen. Voor de verdere groei van het bedrijf zijn wij op zoek naar twee nieuwe energieke teamleden.

BUITENDIENST MEDEWERKER

Jij wordt onze logistieke duizendpoot. Je onderhoud contacten met onze bestaande klanten en leveranciers. Je neemt bestellingen op en levert bestellingen uit. Je bezoekt bestaande en toekomstige klanten. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met een zeer gemotiveerd en enthousiast team. Met je enthousiasme en klantvriendelijkheid zorg je samen met je collega’s voor tevreden klanten.

Jij bent communicatief, klantgericht en enthousiast. Je bent in bezit van Rijbewijs B. Je hebt minimaal MBO werk- denkniveau. En je hebt Affiniteit en interesse in de branche.

Jij krijgt een dynamische functie voor langere tijd binnen een leuk en groeiend bedrijf; een informele werksfeer; mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; uitdagend werk en een superleuk team.

Gewenste startdatum: per direct.

Uren per week: 40 uur.

Locatie: Rincón, Bonaire.

 

Wil je meer weten over de vacature? Laat het ons weten! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de directeur Eric Gietman via +599 7868769 en voor vragen over de procedure kun je een email sturen naar jobs@cadushy.com.

Geïnteresseerd? Dan nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren! Stuur je motivatie en CV en je ontvangt binnen enkele dagen een bevestigingsmail.

Ons doel is om je binnen een week na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek (en eventueel een assessment) maakt deel uit van de procedure.

 

www.cadushy.com

jobs@cadushy.com

+599 7868769

 

Branche: 
Horeca / Toerisme / Recreatie
Functiegroep: 
Verkoop en marketing
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
17/09/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
The Cadushy Company
Plaats: 
Rincon, BonaireCN
E-mail: