kop

Bestuurlijk Juridisch Adviseur B

Startdatum functie: 1 november 2022               

Sluitingsdatum: 29 augustus 2022

Introductietekst

De afdeling Juridische en Algemene Zaken (JAZ) is belast met de ondersteuning van de Eilandsraad, het bestuurscollege en het ambtelijk apparaat voor wat betreft alle juridische en bestuurlijke vraagstukken. De afdeling is daarmee een spil in het web en ziet er op toe dat binnen het openbaar lichaam conform wet- en regelgeving wordt gehandeld. De afdeling is daardoor betrokken bij een groot scala van vraagstukken en of onderwerpen. De dynamiek binnen de afdeling is dan ook groot. Momenteel zijn we ter versterking van het team op zoek naar twee ervaren Bestuurlijk Juridisch Adviseurs B.

 

Functie: Bestuurlijk Juridisch Adviseur B

Aanstelling (uren): 36 uren

Locatie: J.A. Abraham Boulevard 27

Wat ga je doen?

Binnen deze uitdagende setting ben je als ervaren adviseur verantwoordelijk voor het juridisch ondersteunen en adviseren van het bestuur en de ambtelijke organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van bijdragen aan en het bewaken van de juridische kwaliteit bij de ontwikkeling en totstandkoming van het beleid van directie- en/of afdeling overstijgende onderwerpen binnen het Openbaar Lichaam Bonaire. Tevens lever je onder andere een bijdrage aan het ontwikkelen en aanpassen van regelgeving en juridisch beleid.  Je participeert in of stuurt eilandelijke werk- en projectgroepen aan.

 

Wat zijn de eisen?

Je bent in het bezit van een WO diploma rechten, met accent op het Bestuursrecht en of Burgerlijk recht. Je hebt  ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie opgedaan in een politiek/bestuurlijke organisatie. Je bent ervaren  in het afhandelen van complex politiek gevoelige dossiers en bent vaardig in het geven en opstellen van adviezen. Je hebt aantoonbare ervaring in het vertegenwoordigen van bestuursorganen in bezwaar-, beroepsprocedures en civiele procedures. Je bent klant- en resultaatgericht, initiatiefrijk en integer. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beheerst verder zowel mondeling als schriftelijk het Nederlands alsmede Engels en Papiaments.

 

Wat wij jou bieden?

Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris dat, afhankelijk van opleiding en ervaring, varieert tussen minimaal $3.019,- (aanloopschaal 10) en maximaal $5.054,- (functieschaal 12).

 

Wat is ook belangrijk om te weten?

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Een verklaring omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste voor de aanstelling.

 

Ja, ik wil deze baan!

Mail je sollicitatie met C.V. uiterlijk 29 augustus 2022 naar: solliciteren@bonairegov.com. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het Afdelingshoofd mw. mr. Maritza Valdink (+599 715 5332) of de beleidsadviseur P&O, Alexander Hammer (+599 715 5330 ext. 2114). De sollicitatiegesprekken zullen in week 36 (5 september – 9 september 2022) plaatsvinden.

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Juridisch/bestuurlijk
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
09/08/2022
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire