kop

Bestuurlijk Juridisch Adviseur B (2X)

De afdeling Juridische en Algemene Zaken (JAZ) is belast met het adviseren van, de Eilandsraad, het bestuurscollege en het ambtelijk apparaat voor wat betreft alle juridische en of bestuurlijke vraagstukken.

De afdeling is daarmee een spil in het web en ziet er op toe dat conform wet- en regelgeving wordt gehandeld binnen het openbaar lichaam. De afdeling is daardoor betrokken bij een groot scala van vraagstukken en of onderwerpen. De dynamiek binnen de afdeling is dan ook groot.

Wat ga je doen?

Binnen deze uitdagende setting ben je als jurist  verantwoordelijk voor het juridisch ondersteunen en adviseren van het bestuur en de ambtelijke organisatie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren en bewaken van de juridische kwaliteit bij de ontwikkeling en totstandkoming van het beleid van directie- en/of afdeling overstijgende onderwerpen binnen het openbaar lichaam Bonaire (OLB). Ook participeer je in eilandelijke werk- en projectgroepen of stuur je deze aan.

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Je bent in het bezit van een WO diploma in rechten, met accent op het bestuursrecht en/of privaat recht.

Je hebt  ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie opgedaan in een politiek/bestuurlijke organisatie.

Je bent ervaren in het afhandelen van complexe en politiek gevoelige dossiers en ook ben je vaardig in het geven en opstellen van adviezen.

Daarnaast ben je klant- en resultaatgericht, initiatiefrijk en integer. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift. Het geniet de voorkeur dat je ook Papiamentu beheerst in woord en geschrift.

Het salaris bedraagt minimaal $ 3.457,- (aanloopschaal 11) en maximaal $ 5.054,- (functieschaal 12).

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met het afdelingshoofd van de afdeling JAZ, mw. mr. M. Valdink via tel. 7155330 ext. 5332 of P&O adviseur G.I. van Elshuis via tel. 7155330 ext. 2124.

Je sollicitatiebrief en C.V. kun je vóór 15 oktober 2020 richten aan het afdelingshoofd van de afdeling JAZ, t.a.v. Afdeling P&O, Kaya Aruba 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatiebrief met C.V. per e-mail: solliciteren@bonairegov.com.

Mevrouw mr. M. Valdink         +599 715 5330 ext. 5332

Gerold van Elshuis                +599 715 5330 ext. 2124

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Juridisch/bestuurlijk
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
15/09/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire