BESTUURLIJK JURIDISCH ADVISEUR B

De afdeling Juridische en Algemene Zaken is belast met de ondersteuning van het bestuurscollege en het ambtelijk apparaat voor wat betreft alle juridische en bestuurlijke vraagstukken. De afdeling is daarmee een spil in het web en ziet er op toe dat conform wet en regelgeving wordt gehandeld binnen het openbaar lichaam. De afdeling is daardoor betrokken bij een groot scala van vraagstukken en of onderwerpen. De dynamiek binnen de afdeling is dan ook groot.

 

Wat ga je doen? 

Binnen deze uitdagende setting ben je als adviseur verantwoordelijk voor het juridisch ondersteunen en adviseren van het bestuur en de ambtelijke organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren en bewaken van de juridische kwaliteit bij de ontwikkeling en totstandkoming van het beleid van directie- en/of afdeling overstijgende onderwerpen binnen het Openbaar Lichaam Bonaire. Tevens lever je onder andere een bijdrage aan het ontwikkelen en aanpassen van regelgeving en juridisch beleid voor het openbaar lichaam.  Je participeert in of stuurt eilandelijke werk- en projectgroepen aan.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen? 

Je bent in het bezit van WO diploma rechten en hebt  ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie als (bestuurlijk) juridisch adviseur, bij voorkeur opgedaan in een politiek/bestuurlijke organisatie.

Je bent vaardig in het geven en opstellen van adviezen. Daarnaast ben je klant en resultaatgericht, initiatiefrijk en integer. Ook wordt van je verwacht dat  je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Je beheerst verder zowel mondeling als schriftelijk het Papiaments, Nederlands alsmede Engels en Spaans.

BESTUURLIJK JURIDISCH ADVISEUR B 

Het salaris bedraagt minimaal $ 3.346,-
(aanloopschaal 11) en maximaal $ 4.890,- (functieschaal 12).

 

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met leidinggevende mw. mr. M Valdink tel. 7175330 tst. 2131 of de P&O adviseur G.I. van Elshuis tel. 7175330 tst. 2124 of onze website  www.bonairegov.com bekijken.

 

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 19 november 2018  richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire.

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
30/10/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonairer CN