kop

Beleidsadviseur (C)/ Landbouw Veeteelt Visserij

 

 

De directie Ruimte en Ontwikkeling (R&O) is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van beleid op het gebied van de openbare ruimte en economische ontwikkeling voor Bonaire.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de afdeling Beleid & Projecten. De werkzaamheden binnen deze afdeling bestaan uit: het ontwikkelen van beleid, adviseren en ondersteunen van het bestuurscollege bij de besluitvorming het over ruimtelijk, economisch en milieutechnisch beleid en het uitvoeren van diverse projectmatige activiteiten.

 

Wat ga je doen?

Speerpunt van het OLB is het vergroten van de zelfredzaamheid van Bonaire en daarmee het stimuleren van landbouw, veeteelt en visserij. Als Beleidsadviseur LVV verzamel en analyseer gegevens over gesignaleerde knel- en aandachtspunten en in- en externe ontwikkelingen die relevant zijn voor het beleidsveld Landbouw, Veeteelt en Visserij. Je vertaalt daarnaast eilandelijke en regionale ontwikkelingen naar acties voor je beleidsterreinen en stelt waar nodig beleidsnotities en rapportages op. Indien gewenst of noodzakelijk leg je, in samenspraak met de (overleg-)partners, voorstellen tot aanpassing van het beleid of de wet- en regelgeving aan het bestuurscollege voor. Je treedt op als sparringpartner voor het management en het bestuurscollege. Tevens treed je op als projectleider bij de uitvoering van de door het OLB geïnitieerde projecten.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen?

Om ons optimaal te kunnen ondersteunen ben je minimaal in het bezit van een relevante en afgeronde WO-opleiding. Daarnaast beschik je over minimaal 4 jaar aantoonbare relevante werkervaring. Je beheerst naast het Nederlands, bijvoorkeur ook het Papiaments in woord en geschrift. Van jou wordt verwacht dat je vaardig bent in het schrijven van beleidsnotities en rapportages, in het leiden van projecten en of ontwikkelingsprogramma’s.

Je bent creatief, betrouwbaar, klant-, samenwerkings-, oplossings-, resultaat- en marktgericht. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en beschik je over de nodige politieke-, organisatie- en omgevingssensitiviteit. 

 

Het salaris bedraagt minimaal $ 3.457,-
(aanloopschaal 11) en maximaal $ 5.054,- (functieschaal 11).

 

GEÏNTERESSEERD?

Je sollicitatie en C.V. kun je vóór 15 maart 2019 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Als je je herkent in deze uitdagende functie, nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel wenst, dan kan je contact opnemen met de directeur dhr. Etienne van der Horst of P&O-adviseur Gerold van Elshuis of op www.bonairegov.com kijken.

 

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
27/02/2019
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN