BELEIDSADVISEUR

Het Openbaar Lichaam Bonaire wordt ondersteund door circa 350 medewerkers in 4 directies, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het bestuursprogramma. Eén van die directies is de directie Bedrijfsvoering en Ondersteuning. Deze bestaat uit 7 afdelingen, waaronder de afdeling Personeel & Organisatie. Binnen deze afdeling werken 15 medewerkers samen aan een effectief strategisch personeelsbeleid. Het strategisch personeelsbeleid is een belangrijk thema binnen de afdeling gezien de ontwikkeling van de organisatie. Wij zorgen voor een optimale bemensing van de organisatie, door het adviseren over het werven, selecteren, opleiden/ontwikkelen en het welzijn van medewerkers.

BELEIDSADVISEUR (C)

PERSONEEL & ORGANISATIE

 

WAT GA JE DOEN?

Als beleidsadviseur vervul je verschillende rollen. Je bent de beleidsontwikkelaar, de adviseur, de uitvoerder en de gesprekspartner op jouw vakgebied. Je draagt bij aan de vormgeving van het strategisch personeelsbeleid en het vergroten van

de zichtbaarheid van de afdeling. Je gaat de samenwerking aan met andere professionals (binnen en buiten de organisatie) voor integraal advies over organisatiebrede vraagstukken. Vanuit je kennis van je klanten, kun je inspelen op hun vragen en behoeften. Je signaleert belangrijke ontwikkelingen binnen het werkgebied en je stelt beleidsplannen op. Tevens werk je deze uit en ben je zelf verantwoordelijk voor projecten.

 

WAAR MOET JE AAN VOLDOEN?
Naast ruime ervaring in een vergelijkbare functie beschik je over een relevante academische opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfs-/Organisatiekunde of vergelijkbaar. Je beheerst de Nederlandse, Papiamentu en Spaanse taal in woord en geschrift. Je bent een goede netwerker, integer, efficiënt, samenwerkings- en resultaatgericht, besluitvaardig en hebt oog voor kwaliteit.

 

Het salaris bedraagt min. $3.288,- (aanloopschaal 11) en max. $ 4.806,- (functieschaal 12).

 

GEINTERESSEERD?

Voor meer informatie of een functiebeschrijving kun je contact opnemen met de heer Pedro Felix of mw. Patricia Gerritzen-Veen tel. +599 717 5330 tst. 2122. Je sollicitatie en C.V. kun je tot uiterlijk 5 oktober 2018 richten aan het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire. Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com.

 

Een assessment zal onderdeel vormen van de selectieprocedure.

 

Afdelingshoofd: Dhr. P. Felix

Beleidsadviseur P&O: Mw. P.A Gerritzen-Veen

 

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vereiste talenkennis: 
Spaans
Vacature gaat in per : 
10/10/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire CN
Contactpersoon: 
Mw. P.A Gerritzen-Veen