BELEIDSADVISEUR

De afdeling Financiën is belast met het ontwikkelen en uitvoeren van het financieel beleid en beheer. De beleidsmedewerkers bij het onderdeel financieel beleid, planning en control krijgen elk een directie toegewezen waarvoor zij de contactpersoon zijn om de specifieke wensen, behoeften en vraagstukken van de aangewezen directie op te pakken en te behartigen.

De formatie van de afdeling bestaat, inclusief het hoofd van de afdeling, uit 19 personen. De afdeling Financiën zoekt een integere, resultaatgerichte en klantgerichte

beleidsadviseur C/FIN.

Wat ga je doen? 

Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren en analyseren van de ontwikkelingen in diverse beleidsterreinen. Je beoordeelt relevante onderzoeken en het belang ervan voor het beleidsterrein. Je vertaalt de wensen van het management en de directie in adviezen en (concept)uitvoeringsplannen. Je neemt ook deel aan diverse overleggen binnen het openbaar lichaam en regionale vertegenwoordigers van overheden en bedrijfsleven over de afstemming van beleidsimplementatie. Je leidt (beleids)projecten en zorgt daarbij voor de afstemming met en integratie van de verschillenden beleidsvelden.

Waar moet je minimaal aan voldoen? 

Je dient een afgeronde WO opleiding te hebben op het gebied van bij voorkeur bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Je dient minimaal 6 jaar ervaring in een soortgelijke functie te hebben. Je bent in staat om in- en externe klanten in het Nederlands en Papiamento in woord en geschrift te kunnen verstaan. Daarnaast dien je zelfstandig te kunnen werken en verder over een analytisch vermogen te beschikken en een flexibele instelling.

Het salaris bedraagt minimaal $ 2.815, = (aanloopschaal 10) en maximaal $ 4.712, = (functieschaal 12).

GEÏNTERESSEERD?

Voor nadere informatie of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met afdelingshoofd financiën dhr. Dudley Wedervoort via tel. +599 717 5330 tst. 2600 of beleidsadviseur P&O Leo Richardson via tel. +599 717 3871 tst. 2113. Bekijk de vacature ook op onze website www.bonairegov.com.

Je sollicitatie en C.V. vóór 11 mei 2018 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire

Bij voorkeur ontvangen wij je sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

 

Dudley Wedervoort  Afdelingshoofd FIN

Leo Richardson  Beleidsadviseur P&O

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Staf, advies en beleid
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
21/04/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland
Contactpersoon: 
Bestuurscollege