kop

Avond- & nachtdienstmedewerker

 

Mental Health Caribbean (MHC) verzorgt de geestelijke gezondheidszorg op Caribisch Nederland. Onze ambitie is de kwaliteit van het leven van de inwoners van Caribisch Nederland te verbeteren.

Op de afdeling Sentro nos perseveransia zijn we ter versterking van ons team op Bonaire op zoek naar een flexibele en gemotiveerde oproepkracht in de functie van:

Avond- & nachtdienstmedewerker

(standplaats Bonaire op oproepbasis)

Wat ga je doen?

Als avond- & nachtdienstmedewerker zorg je ervoor dat er sprake is van orde, rust en veiligheid op de locatie van Sentro Nos Perseveransia. Daarnaast houd je toezicht op de cliënten. Dit doe je door:

-       Regelmatig controlerondes te lopen.

-       Participanten te ondersteunen indien nodig en kleine ruzies en conflicten in gezamenlijkheid op te lossen. Hierbij kun je participanten vertellen over onze huisregels en gebruikelijke omgangsvormen.

-       Technische storingen in de apparatuur te signaleren waarbij je tevens zorgdraagt voor een overdrachtsrapportage. In geval van acute calamiteiten schakel je in overleg met de coördinator/medewerker technische dienst een extern bedrijf in ter oplossing van de storing.

-       Beschadigingen of vernielingen aan het gebouw en/of inventaris te signaleren. Dit geldt ook voor vermissingen.

-       Gedurende de nacht toe te zien op de veiligheid en inbraakpreventie qua sluiting van deuren en ramen.

-       Iedere dienst zorg te dragen voor een rapportage van de gebeurtenissen t.b.v. de overdracht aan de volgende dienst.

-       Ook kun je gevraagd worden lichte administratieve, technische en/of huishoudelijke taken uit te voeren.

 

Wat vragen wij van jou?

-       Je beschikt minimaal over een MBO-2 opleiding met zo nodig relevante opleidingstrajecten en ervaring.

-       Je hebt kennis van de organisatie en globale kennis van de zorgverlening en de omgang met problematische doelgroepen.

-       Je kunt omgaan met conflicten en agressie bij participanten.

-       Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, hulpvaardigheid en invoelend vermogen. Daarnaast kun je zelfstandig werken, heb je een flexibele werkhouding en kun je jezelf in het Papiamentu en Nederlands goed uitdrukken in zowel woord als geschrift.

Organisatie: Waar ga je aan de slag?

MHC ontwikkelt zich steeds meer naar een allround GGZ-instelling. We werken vooral ambulant in intensieve samenwerking met zowel verwijzers en ketenpartners als met het informeel steunsysteem van cliënten. De aard van de problematiek varieert van licht, enkelvoudig tot zwaar en complex. Naast onze ambulante manier van werken, passen we maatwerk toe en stellen we onze cliënt centraal. En om dit te bewerkstelligen werken onze medewerkers met creativiteit, passie en doorzettingsvermogen.

Op Bonaire bieden we een breed aanbod voor onze cliënten:

-       Zorg aan volwassenen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek

-       Centrum “Nos Perseveransia” waar op verschillende leefgebieden herstelondersteunende zorg wordt verleend als onderdeel van de behandeling bij MHC.

-       Forensische (verslavings)zorg

-       Een behandelaanbod gericht op psychische, psychiatrische en psychosomatische klachten.

-       Een behandelcentrum (Hi5) dat zich richt op kinderen en jeugdigen met een psychiatrische of psychische kwetsbaarheid en hun gezin/familie.

Sentro nos perseveransia is gericht op maatschappelijk herstel van volwassen cliënten, zodat zij, ondanks tijdelijke of permanente beperkingen, naar tevredenheid kunnen functioneren in de omgeving van hun keuze.

 

Wat bieden wij?

Een dienstverband voor de duur van één jaar. Inschaling vindt plaats in FWG 25 en is afhankelijk van ervaring en opleiding: minimaal $ 1.595,- en maximaal $ 2.176,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (40 uur).

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie en CV vóór 30 oktober 2020 naar secretariaat@mentalhealthcaribbean.com

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met Marrit Koopman, interim teamleider, + 599 7961091.

 Andere vacatures

Voor MHC zijn we op zoek naar meer enthousiaste, nieuwe collega’s! Kijk voor alle actuele vacatures op onze website: www.mentalhealthcaribbean.com/vacature

 

Branche: 
Zorg / Welzijn
Functiegroep: 
Medisch / verzorging
Werk / Denkniveau: 
MBO
Leidinggevend: 
Nee
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vereiste talenkennis: 
Papiaments
Vacature gaat in per : 
08/10/2020
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Mental Health Caribbean
Plaats: 
Bonaire