kop

Astrid Naber

Korte omschrijving: 
Ik ben een sportieve, enthousiaste en sociale vrouw die op zoek is naar een leuke baan in de sport/recreatie of toerisme.

Ik ben al ruim 15 jaar werkzaam in de toerisme-/recreatie- en sportbranche en ben zelf ook een gepassioneerd sporter. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het stimuleren en begeleiden van mensen. 

Ik ben begonnen als recreatiemedewerker, buitensportinstructeur, fitness- en groepslesinstructeur en daarna doorgegroeid naar een functie als locatiemanager. Dat laatste werk heb ik altijd met plezier en passie gedaan. Maar de lat lag daarin wel te hoog voor mij, waardoor ik na verloop van tijd het plezier verloor. Ik wil het plezier in een baan behouden en heb dan ook geleerd dat ik veel beter op de werkvloer aanwezig kan zijn zodat ik me echt met de mensen (deelnemers zoals sporters) bezig kan houden. Zo kan ik mijn kwaliteiten veel beter benutten. 

Ik beschik over goede dienstverlenende kwaliteiten en zet me graag in om het mensen naar hun zin te maken. Daarnaast heb ik een gastvriendelijke uitstraling en flexibele instelling. Ik werk graag met mensen en ben sociaal vaardig. 

Nog een aantal trefwoorden die op mij van toepassing zijn: klantgericht, leergierig, positief, doorzetter.  

Branche: 
Horeca / Toerisme / Recreatie
Functiegroep: 
Overige
Werk / Denkniveau: 
MBO
Talenkennis: 
Engels
Nederlands
Overige
Full- of parttime: 
Parttime
Werkervaring: 
Dit kunt u terug vinden in mijn bijgevoegde CV.
Datum van beschikbaarheid: 
13 juli 2015