Afdelingshoofd

Afdelingshoofd C / Juridische en Algemene Zaken

 

De afdeling Juridische en Algemene Zaken (JAZ) is belast met de ondersteuning van het bestuurscollege en het ambtelijk apparaat bij diverse juridische en algemene vraagstukken. De formatie van de afdeling bestaat, inclusief het afdelingshoofd, uit 8 personen.

 

Wat ga je doen? 

Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van afdeling overstijgende beleidsvorming en het opstellen van strategische doelstellingen. Je draagt in die zin zorg voor het door vertalen van strategisch beleid van de directie naar dat van de afdeling en toetst dat van overige directie aan wet- en regelgeving en of doet voorstellen tot aanpassing daarvan. Als hoofd van de afdeling speel je een belangrijke rol in de positionering van de afdeling in de organisatie en haar kerntaken. Ook neem je deel aan complexe en of omvangrijke integrale projecten en overleg. Tevens wordt van je verwacht dat je in staat bent om proactief mogelijkheden voor verbetering voor te stellen en draagvlak daarvoor te creëren.

 

Waar moet je minimaal aan voldoen? 

Voor deze uitdagende functie dien je te beschikken over een academische opleiding rechten en minstens 6 jaar vergelijkbare ervaring in bijvoorkeur een overheidsorganisatie.

Daarnaast ben je een netwerker, betrouwbaar, samenwerkingsgericht, efficiënt, besluitvaardig en klantgericht. Ook ben je een peoplemanager die naast oog voor de mens, nadrukkelijk oog heeft voor het doel en het op te leveren resultaat.

Het salaris bedraagt minimaal $ 4.975, - (schaal 14) en maximaal $ 6.881, - (functieschaal 15).

 

GEïNTERESSEERD?

Voor nadere informatie en/of een uitgebreid functieprofiel kan je contact opnemen met de eilandsecretaris Nereida Gonzalez tel. +599 7175330 tst. 1400 of de beleidsadviseur dhr. Leo Richardson tel. +599 7175330 tst. 2113. Kijk ook op www.bonairegov.com.

 

Je sollicitatie en C.V. kan je vóór 1 juli 2018 richten aan het Bestuurscollege van Openbaar Lichaam Bonaire, t.a.v. Afdeling P&O, Plasa Reina Wilhelmina 1, Kralendijk, Bonaire.

Bij voorkeur ontvangen wij je Sollicitatie per email: personeelszaken@bonairegov.com

Beleidsadviseur P&O, Dhr. L. Richardson

 

Eilandsecretaris, Mevr. mr. N. Gonzalez       

Branche: 
Overheid
Functiegroep: 
Juridisch/bestuurlijk
Werk / Denkniveau: 
WO
Leidinggevend: 
Ja
Vereiste talenkennis: 
Engels
Vereiste talenkennis: 
Nederlands
Vacature gaat in per : 
01/06/2018
Bedrijfsinformatie
Naam bedrijf: 
Openbaar Lichaam Bonaire
Plaats: 
Bonaire Caribisch Nederland
Contactpersoon: 
Bestuurscollege