Aandacht voor Young Professionals

Arts

NIEUW in 2017.

De stichting Ban Boneiru Bèk ziet de (young) professionals als een belangrijke doelgroep, die direct effect kan hebben op de groei van de economie van Bonaire. 

Deze doelgroep bestaat uit hoogopgeleiden (WO en HBO) die na hun studie in Nederland een aantal jaren ervaring hebben opgedaan Deze (young) professionals kunnen zich binnenkort aanmelden voor een traineeprogramma. 

Afgestudeerde Caribische Nederlanders 

Heb je al enige jaren buiten Bonaire ervaring opgedaan en zie je op Bonaire mogelijkheden in jouw vakgebied, stuur dan je open sollicitatie met CV naar info@banboneirubek.com. Ook kun je natuurlijk je CV plaatsen in de CV databank. Maak dan eerst een account aan.

De Young professionals zullen een belangrijke versterking geven in het midden- en hoger kader en daardoor verwacht Ban Boneiru Bèk dat in de toekomst Bonaire naar een kwalitatief hoger niveau getild wordt. 

Traineeprogramma wordt in 2017 aangeboden op Bonaire. BanBoneiruBek heeft het uitvoeringsplan al vanaf 2009 onder de aandacht gebracht, echter de overheden (BZK) in Den Haag en (OLB) op Bonaire zien dit niet als een prioriteit.

 

Vakmensen

Als je al enige jaren gewerkt hebt buiten Bonaire en een goede vakman/ vrouw bent, dan zijn er nu al k

Man met bouwhelm

ansen op Bonaire. In veel sectoren op het eiland zijn goede vakmensen nodig. Via de vacaturebank op de website zijn de vacatures te zien.

Wat zoekt Bonaire? Werknemers die ook Papiamentu spreken en de Bonaireaanse Cultuur kennen, zoals:

  • Leerkrachten
  • HR medewerkers
  • ICT-IP technici
  • Maatschappelijkwerkers
  • Verpleegkundigen
  • Beleidsmedewerkers
  • Artsen

Voor meer informatie kunt u zich melden bij Hans Evers, hans@banboneirubek.com